Jeste li se već našli u velikom kreativnom reportu regije? Još kratko imate priliku za to na BalCannesu!

FOTO: Emica Elveđi/PIXSELL

BalCannes je regionalno natjecanje kreativnosti koji već dugi niz godina okuplja najbolje projekte iz Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Sjeverne Makedonije, Slovenije i Srbije, a novost je prošle natjecateljske sezone veliki BalCannes Report – cjeloviti pregled stanja u regiji po BalCannesu, koji će se na godišnjoj bazi objavljivati s listom najboljih i biti dostupan svima.

Po završetku natjecanja analiza rezultata i osvojenih bodova u ovom opširnom izvještaju pokazuje tko su najbolji kreativci u regiji prema nizu kriterija – s obzirom na zemlje natjecatelja, kategorije, projekte, agencije, oglašivače, raznolikost perspektiva žirija i druge kriterije, a za inspiraciju i motivaciju, Report je u cijelosti dostupan na poveznici.

Ovo je regionalno natjecanje kreativnosti savršena prilika kako za afirmirane tako i mlade kreativce na sceni da pokažu najkvalitetnije među svojim projektima i zauzmu svoje mjesto na vrhu tablica, prezentirajući na taj način kvalitetu svoga rada drugim stručnjacima u industriji, medijima i oglašivačima. Važno je istaknuti da je na BalCannesu moguće prijaviti cjelovite, integrirane kampanje, kao i pojedinačne, jedinstvene dijelove unutar kampanje koji predstavljaju jednu ideju provođenu tijekom dvogodišnjega kvalifikacijskog perioda od 20. kolovoza 2021. do 16. studenog 2023.

Prijava na BalCannes iznimno je jednostavna – dovoljno je ispuniti prijavnicu te priložiti kratki videosažetak, a sve informacije o prijavi dostupne su u pravilniku natjecanja. Redovni prijavni rok traje još kratko – do 16. studenog 2023.

Svečana dodjela nagrada održat će se na Danima komunikacija u Rovinju, a sve dodatne informacije o natjecanju dostupne su na poveznici.