Jutarnja kava i nove tehnologije

Kraj rujna Dentsu je iskoristio za predstavljanje novih tehnoloških rješenja i lansiranje MarTech usluga na naše prostore. U nešto drugačijem ambijentu na događaju su se družili vlasnici poduzeća, generalni direktori i direktori marketinga. Izmjenjujući iskustva o tome kako prepoznati vjernog kupca, personalizirati oglase i zadobiti povjerenje, sudionici su također raspravljali i s glavnim govornicima događaja.

Sam događaj otvorio je Vjeko Srednoselec, Business Director Dentsu operacije u Hrvatskoj, koji je sve uzvanike upoznao s lansiranjem novih rješenja i divizija koje klijentima mogu olakšati svakodnevne situacije.

“U današnjem svijetu sve stvara podatke – od naših satova, mobitela, izraza lica pred digitalnim ekranima… a količina tih podataka će se udeseterostručiti u narednih 6-7 godina”, izjavio je Vjeko. “Budućnost je svijetla za one koji su spremni na transformaciju svog poslovanja. Najveći izazov je postavljen pred osvajanje novih kupaca, zadržavanje i razvoj odnosa s postojećim kupcima, a tu je naša najveća ekspertiza.”

Filip Novak, voditelj prodaje Salesforce za Hrvatsku, zaokupio je pažnju sudionika prezentiranjem rješenja zahvaljujući kojima oglašivači danas imaju niz mogućnosti kojima mogu doprijeti do krajnjeg korisnika. Poznavanje korisnika, personalizacija oglasa i interakcija tijekom svih faza oglašavanja idealan je spoj za današnju sve zahtjevniju okolinu.

Ivan Valev, direktor prodaje za srednju i istočnu Europu agencije Isobar, pokazao je na primjeru klijenta kako inovativnim rješenjima podići svijest potrošača o proizvodu, olakšati procese prodaje i povrata investicije.