JYSK produljio ugovor s Dentsu Aegis Networkom

Međunarodni maloprodajni lanac JYSK Nordic i agencija Dentsu Aegis Network uspješno surađuju zadnje tri i pol godine, a sada je ta suradnja, koja obuhvaća 21 različito tržište diljem Europe produljena na dodatne tri godine.

JYSK Nordic i Dentsu Aegis Network su zajedničkim radom napravili više od 1.200 marketinških kampanja te su ovaj međunarodni maloprodajni lanac iz Danske približili potrošačima više od 18,2 milijardi puta.

Svaki četvrti dan JYSK otvara jednu novu trgovinu u svijetu, a ove godine obilježava otvorenje 2.500-te.

Dentsu Aegis Network je napravio pozitivan doprinos digitalnoj transformaciji JYSK Nordica, i dalje uz naglasak na važnom aspektu maloprodaje. Kontinuirana optimizacija marketinškog miksa dovela je do povećanja broja kupaca i prihoda. Dentsu Aegis Networkova sposobnost upravljanja programom rasta, digitalno razmišljanje te znanje o maloprodaji bili su ključni za nastavak suradnje između ove dvije kompanije.

Kako kaže, Niels Veien, stariji potpredsjednik za marketing i prodaju u JYSKU: “Kao kompanija, mi smo na digitalnom putovanju, ali moramo održati holistički i integrirani pogled na način na koji se upravlja modernom maloprodajnom djelatnošću kroz dvadeset i jedno različito tržište. Neki to zovu “OMNI-channel”, a mi to zovemo pametna maloprodaja s naglaskom na kupca. Dentsu Aegis Network je naš sparing-partner, koji nam svakodnevno isporučuje odlične rezultate te koji je spreman kreativno razmišljati i testirati naše mogućnosti. Zbog ovih razloga, raduje nas daljnja suradnja usredotočena na rast.”

“Kontinuiran rast i razvoj zahtijevaju stručne zaposlenike ali jednako tako i partnere kao što je Dentsu Aegis Network. Na lokalnoj razini izuzetno je bitno imati suradnike koji poznaju specifičnosti tržišta kako bi zajednički u što većoj mjeri prilagodili naše aktivnosti njegovim potrebama.”, kaže Zvjezdana Novak, Sales & Marketing Manager za Sloveniju, Hrvatsku Bosnu i Hercegovinu i Srbiju.

Dentsu Aegis Network u Zagrebu također je ponosan i zadovoljan zbog suradnje s jednom od najvećih međunarodnih danskih kompanija.