Kako efikasno komuniciraju čelnici Europskoga parlamenta saznajte u online formatu Dana komunikacija

Communicating Europe 2021 tema je novoga online razgovora Dana komunikacija s generalnim direktorom komunikacija Europskog parlamenta Jaumeom Duchom Guillotom i članicom Uprave HURA-e Kristinom Laco iz kojeg će gledatelji u samo trideset minuta imati priliku saznati sve o komunikacijskim strategijama Europskog parlamenta!

Foto: Daina le Lardic/Europski parlament

Dani komunikacija nastavljaju donositi znanje i zanimljive sadržaje u vaše urede i domove, a u novom izdanju online edukativnoga formata Jaume Duch Guillot, glasnogovornik i generalni direktor komunikacija Europskoga parlamenta, razgovarat će s Kristinom Laco, direktoricom Komunikacijskog ureda Colić, Laco i partneri te članicom Uprave HURA-e. Interaktivnom razgovoru koji će se održati 25. studenoga s početkom u 16 sati svi zainteresirani moći će se priključiti uživo na Facebooku Dana komunikacija te Europskoga parlamenta.

Foto: Daina le Lardic/Europski parlament i Jurica Galoić/PIXSELL

U razgovoru naziva Communicating Europe 2021 gledatelji će saznati kako je Europski parlament (krizno) komunicirao tijekom početaka pandemije te koji su zaključci proizašli iz prilagođavanja komunikacijskih strategija u uredima diljem Europe. Govorit će se o vrijednosti društvenih mreža u prenošenju važnih poruka, o brzoj i efikasnoj prilagodbi nepredviđenim situacijama, ali i o ciljevima projekata koji podržavaju tržište kao što su #StrongerTogetherEU te platforma Zajednoza.eu.

Uz osvrt na rezultate i iskustva ove nepredvidive i komunikacijski izazovne 2020. godine, svi zainteresirani u polusatnom razgovoru upoznat će se s komunikacijskim strategijama Europskoga parlamenta planiranima za budućnost te će moći postaviti pitanja, a na ona najzanimljivija na licu mjesta dobiti i odgovore.

Za sudjelovanje nisu potrebne prijave – dovoljan je samo jedan klik na Facebook stranicu Dana komunikacija 25. studenoga u točno 16 sati. Više informacija potražite na službenim stranicama.