Koza i majmun – nove “zvijezde” filmskih platna

Kada u kinu usred filma izvadiš mobitel i počneš po njemu prtljati ili se javiš na poziv nimalo ne mareći za zvuk zvona koji je upravo svima poremetio kino ugođaj, budi spreman da će o tebi svašta misliti.

A ako slučajno sumnjaš da je netko primijetio ili da je ikome zasmetalo, razmisli malo bolje.

Nakon posljednjeg serijala u kojem su publici u kinu pokazali PEPEO (za posipat se), RUPU (za propast u zemlju) i UŠI (za pokrit se), bonbon i McCann Zagreb predstavili su najnoviji nastavak serijala vrlo popularnih kino spotova kojima podsjećaju na osnovne, ali prečesto nevidljive manire ponašanja u kino dvoranama.

Za protagoniste novih spotova vrlo promišljeno odabrani su KOZA i MAJMUN jer, vrlo je jasno što drugi o tebi misle kada umjesto da uživaš u projekciji, ti baš u kinu – od svih mjesta – odlučiš remetiti ugođaj zbog svog mobitela.

Produkciju spotova radila je RC Anima, a projektni tim u McCannu bili su Iva Šimunović (account manager), Petra Gajica (head of strategy), Kruno Hržić (senior copywriter), Tomislav Fabijanić (designer), Goran Božić (creative director), Ivan Čepelak (creative director) i Daniel Vuković (chief creative director).