Nakon Degordiana i Mediatoolkita, sada pokreću Bornfight!

Od 2009. godine do danas, Degordian se profilirao kao najveća digitalna agencija u regiji, čije zaposlenike u rješavanju raznih poslovnih izazova potiče znatiželja i njihova potreba da iznova osmisle originalno i efikasno rješenje.

Njihova vizija je omogućiti klijentima širok spektar usluga visoke kvalitete na jednom mjestu, a tijekom godina proširili su se i na svjetsko tržište. Radili su na projektima poput interaktivnih aplikacija za digitalne instalacije u najvećem svjetskom muzeju i  automatizirane crypto trading platforme.

Potaknuti saznanjem da na tržištu postoji potreba za kompanijama podjednako iskusnim u poslovnoj strategiji i tehnologiji, odlučili su pokrenuti tvrtku koja svojim klijentima omogućuje napredak razvijanjem inovativnih digitalnih rješenja koristeći najnaprednije tehnologije. Specijalizirali su se za izradu digitalnih proizvoda, softwarea, webova i aplikacija.

Potkovani marketinškim i poduzetničkim znanjem iz Degordiana i Mediatoolkita, okupili su 57 profesionalaca, koji su iskusni u poslovnoj strategiji, dizajnu i developmentu. Ime im je Bornfight, a ono predstavlja njihovu kulturu i način na koji rade – nikad se ne predaju i uvijek isporučuju najbolje rješenje.

Orijentirani su na klijente iz različitih dijelova svijeta, od startupa do velikih korporacija, kojima je cilj modernizacija vlastitog poslovanja pomoću tehnologije. Bornfight im to omogućuje kreiranjem novih poslovnih modela, proizvoda ili alata pomoću kojih će ostvariti dodatan prihod, smanjiti troškove ili pak smanjiti rizik poslovanja.

Strast za stvaranjem je oduvijek bila jedna od glavnih vrijednosti Degordiana, pa u budućnosti možemo očekivati kako će, uz daljnji razvoj sestrinskih tvrtki Mediatoolkit i Bornfight, kreirati različite inovativne marketinške i tehnološki napredne projekte koji prate svjetske trendove.