Ne odgađajte zadovoljstvo jer…

... biti romantičan i vrckast kasnije i nije baš tako jednostavno.

Kada bi vas pitali o onim najljepšim i najdražim trenucima koje vežete uz useljavanje u vlastiti stan, što biste odgovorili? Bi li trenutak kada ste prvi put zajednički kročili u taj prekrasan prostor koji je napokon samo vaš, bio među njima? A ono prvo farbanje zidova?

Da je biti klijentom RBA u Hrvatskoj put prema otkrivanju neobičnog iskustva zadovoljnih korisnika banke, znamo već otprije (podsjetnik na “Ogovaranje” i “Čuđenje“), a da s kupovinom stana ne treba predugo čekati – jer osim povoljnijih uvjeta RBA stambenih kredita tu je i jednostavna činjenica da biti romantičan i vrckast u starijoj dobi i nije baš tako lako i jednostavno – govori nam najnoviji rezultat vrlo uspješne suradnje McCanna Zagreb i RBA.

Neobično iskustvo zadovoljnih korisnika banke traje i dalje! Glavne zvijezde spota Mira i Vjeko, zajedno sa Švenk produkcijom i redateljem Neviom Marasovićem, pomogli su da gledateljima jasno poručimo kako lijepe stvari koje donose zadovoljstvo i pregršt posebnih trenutaka ne treba odgađati. Skromno i bez odgode rekla bih da smo u tome i uspjeli”, kaže Ines Kalinić, account manager u McCannu.

“Kao zadovoljni klijenti agencije McCann, Švenk produkcije i redatelja Nevia Marasovića, odlučili smo ne odgađati naše zadovoljstvo i ponovo se upustiti u kreiranje nove RBA kampanje, ovoga puta za RBA stambene kredite. Atmosfera na setu je, iako radna i profesionalna, bila izuzetno pozitivna i puna dobrih vibracija tako da nam ni snimanje dugo u noć nije predstavljalo problem”, izjavila je Ines Koštek, specijalist marketinške komunikacije Raiffeisenbank Austria. “Jako smo zadovoljni finalnim rezultatom – TV spotom, kao i svim ostalim materijalima koje je pripremila naša agencija. Sigurni smo da će kampanja dovesti puno novih zadovoljnih korisnika u RBA.”

Osim account managerice Ines, McCann tim na RBA bili su još Daniel Vuković (glavni kreativni direktor), Goran Božić (kreativni direktor), Sandra Mrkšić (art direktorica), Tomislav Fabijanić (dizajner), Mihaela Pavlović (copywriter) i Sandrino Kasić (DTP manager).

Ukoliko ih ovih dana negdje susretnete, ne odgađajte potapšati ih po ramenu za još jedan job well done.

 Za sam kraj, evo malo i atmosfere sa snimanja: