No Limit i ove će godine nagraditi najbolje kreativne radove Bosne i Hercegovine

Rok za ranu prijavu radova je petak 22. siječnja, a rok za kasnu prijavu radova je petak 29. siječnja 2021.

Sezonu oglašivačkih festivala u Adriatic regiji i Europi otvara, kao i prošle godine, No Limit Advertising Festival, nacionalno natjecanje u kreativnosti na kojem sudjeluju agencije i oglašivači iz Bosne i Hercegovine sa svojim kreativnim idejama.

Festival želi priznati, nagraditi i promovirati rad pojedinaca, timova i agencija koji je zasnovan na idejama u oglašavanju i visokoj kreativnosti u njihovoj realizaciji. U ocjenjivanju kreativnih postignuća primjenjuju se visoki profesionalni standardi struke koji su zasnovani na standardima priznatim u cijelom svijetu.

Nagrađivanjem kreativnih vrijednosti organizatori žele udahnuti novu energiju u razvoj oglašavanja i motivirati kreativne ljude na još veća postignuća svjesni da samo nove ideje mogu stvoriti uvjete za prosperitetnu budućnost Bosne i Hercegovine. Vizija im je da ostanu centralni godišnji događaj u marketinškoj i komunikacijskoj struci u BiH.

Uz trinaest postojećih, od ove godine No Limit dobiva novu natjecateljsku kategoriju – Sve što je objavljeno. Žiri ocjenjuje i nagrađuje isključivo radove koje su kreirali autori iz Bosne i Hercegovine. Ipak, to nije sve što čini oglašivačku industriju u BiH. Cjelina je sve ono što je kao komunikacija objavljeno u medijima u BiH, dakle zajedno s radovima i kampanjama kreiranim u susjednim i zemljama diljem svijeta, ako su objavljeni u jednom od medija u BiH, u periodu od 1. siječnja do 31. prosinca 2020. godine. Tako je nastala kategorija Sve što je objavljeno u kojoj svoje radove mogu prijaviti agencije iz susjednih zemalja i cijeloga svijeta ako je rad objavljen u BiH. Grand Prix, zlatna i srebrna nagrada u ovoj kategoriji su specijalne nagrade koje dodjeljuje poseban žiri Media Marketinga kao organizatora Festivala.

Svi prijavljeni radovi konkuriraju za zlatne i srebrne nagrade. Proglašenje pobjednika No Limit Advertising Festivala bit će održano 11. veljače 2020. godine u Sarajevu.

Rok za ranu prijavu radova je petak 22. siječnja, a rok za kasnu prijavu radova je petak 29. siječnja 2021.

Više informacija pronađite na službenim stranicama.