Nove edukacije iz područja marketinga, employer brandinga, developmenta, HR-a i poduzetništva ponovno dolaze na Detangled platformu

Nakon ljetne pauze, tijekom koje je Degordian radio na unaprjeđenju svoje Detangled platforme, vraćaju se besplatne online edukacije te prvu možete pratiti već krajem mjeseca!

Zašto mijenjati ono što je dobro?

Detangled se nastavlja održavati besplatno, online, u formatima edukacija i panela, koji se mogu pratiti u stvarnom vremenu na YouTubeu, kada imate priliku postaviti pitanja i ostaviti svoj komentar, ili na zahtjev, ako vam termin održavanja ne odgovara ili želite pratiti svojim tempom, a teme i dalje pokrivaju područja digitala, marketinga, developmenta, HR-a, employer brandinga i poduzetništva u sklopu kojih se raspravlja o trendovima, ističu se najbolje prakse, komentiraju vanjski čimbenici koji utječu na industriju te dijele uspjesi, neuspjesi, znanja i iskustva.

A što je novo?

Od ove sezone, Detangled edukacije na zahtjev moći će se pratiti uz engleski prijevod za sve one koji ne govore nekim od jezika regije, a željeli bi se educirati u svom ili nekom drugom području.

Prijavite se na besplatni webinar!

Prvu edukaciju ove sezone, pod nazivom Demand Generation: strategija rasta za B2B tvrtke, održat će u srijedu, 26. 10. 2022. u 16 h Degordianov Inbound Marketing Manager Vedran Božičević koji za klijente izrađuje i implementira strategije koje rezultiraju rastom. Međutim, ova edukacija posebno će biti korisna B2B poduzećima i onima koji u svom poslu rade s njima.

Demand generation pojam je koji se zadnjih godina sve češće koristi u marketingu, ali pogotovo je čest kada su u pitanju B2B projekti. Primjenom demand generation koncepta i strategije, tvrtke mogu povećati broj klijenata, zadržati postojeće klijente i osigurati rast poslovanja, a na ovoj edukaciji saznat ćete što je točno demand generation, koje sve aktivnosti uključuje i kako uopće krenuti, a zatim i koje opipljive benefite može donijeti te koliko je resursa potrebno uložiti kako bi se vidjeli rezultati – ukratko, saznat ćete kako razviti cijelu demand generation strategiju, naučiti definirati njezine ciljeve, implementirati aktivnostii i odrediti kako mjeriti uspješnost.

Ako ova edukacija zvuči kao nešto što bi vam bilo korisno ili zanimljivo, prijaviti se možete ovdje!

Osim toga, u svoje rasporede možete upisati i webinar koji će održati Daniel Ackermann, CEO Degordiana, koji će se održati 16. 11., a tema će zanimati svakog poduzetnika: Kako razviti uspješan business: Degordianovi neuspjesi, uspjesi i lekcije. Daniel će kroz svoju edukaciju otvoreno govoriti o vlastitim neuspjesima i podijeliti lekcije koje je iz njih naučio s ciljem da drugi poduzetnici ne moraju proći isto – svojevrsni shortcut! Nakon toga slijedi vrlo praktična edukacija na temu Video kao format u Employer Brandingu, koji će zajedno održati Ana Špelić, Employer Branding Executive i Rahela Dragičević, copywriter – rezervirajte 7. 12. kada ćete saznati koliku vrijednost i moć ima ovaj format i u kojim employer branding aktivnostima!

U međuvremenu se u Degordianu pripremaju i druge edukacije, stoga sve nove najave možete vidjeti na web-stranici Detangleda, gdje u bilo kojem trenutku možete pogledati i sve dosad održane edukacije i unaprijediti svoje znanje!