Objavljen natječaj UEPS-a za tradicionalna godišnja priznanja: Usprkos Covidu, opet smo na UEPS-u

Udruženje za tržišne komunikacije Srbije, koje u ovoj godini baštini jubilarnih 60 godina postojanja, objavilo je Konkurs za tradicionalna godišnja Priznanja najuspješnijim agencijama, kompanijama i pojedincima u Srbiji.

Priznanja se dodjeljuju za ostvarene radove u struci koji su nastali od 1. prosinca 2019. do zaključenja ovogodišnjeg natječaja. Nagrade se ove godine dodjeljuju u 18 kategorija, s potkategorijama, a dobivaju ih organizacije, kompanije, institucije i agencije za najkvalitetnija i najkreativnija rješenja u području tržišnih komunikacija.

Na sjednici Upravnog odbora odlučeno je da se ove godine uvede kategorija CCC (Covid Creativity Community) u kojoj će biti obuhvaćeni projekti koje su prikazivali promjenu i novonastalu realnost odnosno način na koji je kreativna industrija odgovorila nesvakidašnjem izazovu realnosti s kojom se čitav svijet suočio.

Dodjela prestižnih priznanja, (nagrada Dragan Sakan, Grand Prix, Agencija godine, Oglašivač godine te niz priznanja za najkvalitetnija kreativna rješenja iz različitih oblasti marketinških aktivnosti) kao i prethodnih godina, bit će upriličena na svečanosti povodom Dana UEPS-a, a tom prilikom  prigodno će biti obilježena šezdeseta postojanja najstarijeg nacionalnog strukovnog udruženja.

Svečanost će biti koncipirana u skladu s aktualnim prilikama u vrijeme dodjele priznanja, usklađena s neophodnim sigurnosnim mjerama i važećim preporukama Kriznog štaba I Vlade Srbije, o čemu će UEPS blagovremeno obavještavati sudionike natječaja.

Prijave radova primaju se najkasnije do 7. prosinca 2020. godine. O uvjetima ovogodišnjeg natječaja više na poveznici.