Od A do I: Sve o primjeni umjetne inteligenciji u marketingu saznajte na radionicama HOWtoWOW akademije!

Deseta sezona HOWtoWOW akademije jača svoj momentum: nove će radionice u novootvorenom zagrebačkom Zonaru pokriti sve što se mora znati o umjetnoj inteligenciji.

Foto: Sara B. Moritz

Više nije pitanje što je umjetna inteligencija, nego kako pomoću nje postići kvalitetu i efikasnost – a upravo je to izazov kojemu će u Zagrebu uz međunarodne stručnjakinje doskočiti dvije nove radionice HOWtoWOW marketinške akademije, na kojima će polaznici sistematično i iz različitih perspektiva, a ujedno komplementarno, pristupiti temi.

Iako se u svakodnevni rad brojnih branši implementira već dugo, produkti umjetne inteligencije tek su sada postali široko dostupni, a asistencija AI-ja pri optimizaciji poslovnih rezultata gotovo je neophodna. How to Do AI with Swag uz predavačicu Charidu Dorder stoga će važna znanja svim polaznicima komunikacijske industrije, bez obzira na specijalizaciju, ponuditi 26. listopada, dok će se uz Victoriju Rusnac 9. studenog na radionici naziva Unlock the Power of AI Tools marketingaši usmjeriti na copywriting, dizajn i videosadržaj.

Umjetna inteligencija nije novost u svijetu tržišnih komunikacija – naše agencije članice odavno je implementiraju u svakodnevnom radu. Stoga je veliko zadovoljstvo što AI učenja, s kojima smo započeli u HURA-i i na Danima komunikacija godinama ranije, sada možemo, uz pojačanu pozornost javnosti kada je riječ o AI-ju, podijeliti i sa zajednicom, poručila je Dunja Ivana Ballon, direktorica Hrvatske udruge društava za tržišno komuniciranje, organizatora HOWtoWOW akademije.

MOŽE LI AI USKOČITI KADA KREATIVNOST ZAKAŽE?

Što je umjetna inteligencija, machine learning, a što deep learning? Kako se AI transformira u marketingu? Koji su najjednostavniji načini za integraciju, edukaciju i napredak uz pomoć AI-ja za dugoročni uspjeh? Vrsna stručnjakinja, osnivačica AI Marketing Academyja te autorica knjige AI in Marketing Charida Dorder 26. listopada 2023. u zagrebačkom Zonaru održat će radionicu How to Do AI with Swag, na kojoj će sudionici imati priliku naučiti sve o umjetnoj inteligenciji i njezinim gotovo neograničenim mogućnostima.

SVLADAVANJE NAJTEŽEG ZADATKA – DAVANJA UPUTE

Victoria Rusnac – stručnjakinja za umjetnu inteligenciju kojoj su zajednički nazivnik tvrtke kao što su Nestle, Intuit, Orange i EE – garantira da ima najbolji pristup učenju o AI-ju. Sudionike radionice How to Unlock the Power of AI Tools 9. studenog 2023. u Zonaru će naučiti napisati najkvalitetniji prompt, tj. uputu koja će od umjetne inteligencije izmamiti optimalne rezultate, a posebice će se usmjeriti na AI alate za copywriting, dizajn i videosadržaj, kao i one za optimalizaciju vlastite i timske produktivnosti.

Više informacija o akademiji, koja i u jubilarnoj desetoj sezoni svim zaljubljenicima u tržišne komunikacije omogućuje pristup najboljim svjetskim praksama i vrhunskim stručnjacima, dostupno je na poveznici.