Otvorene prijave za European Advertising Certificate!

European Advertising Certificate (EAC) je pripremni online tečaj kojemu je cilj poboljšati znanje mladih profesionalaca o komunikacijskoj industriji.

Ovaj jedinstveni program certifikacije dostupan je članovima HURA-e koja provođenjem EAC-a želi utjecati na podizanje razine stručnosti u agencijama, osiguravanje boljeg tržišnog standarda i napredovanje u mladih kadrova u Hrvatskoj.

Prijave na European Advertising Certificate otvorene su 8. siječnja i traju sve do 12. travnja ove godine, a završni ispit se održava 26. travnja. Cijena ispita iznosi €560, dok je za članove HURA-e i EACA-e te edcom studente osigurana povlaštena cijena od €280.

Ovogodišnji tečaj donosi i nekoliko novosti među kojima su potpuno nova platforma s interaktivnim videosadržajem, kvizovima, forumima i live webinarima te mogućnost online tutora. Osim toga nudi kvalitetan sadržaj s modulima o kreativnosti, ulogama klijenata i agencija te procjeni efektivnosti kao i širok spektar novog videomaterijala sa savjetima za početnike u industriji te komentarima i preporukama za polaganje ispita.

Više informacija saznajte na linku.