Popust za članove HURA-e: 26. Golden Drum počinje za tri dana!

Međunarodno natjecanje Golden Drum održava se 17. i 18. listopada 2019. u Portorožu u Sloveniji, a svi članovi HURA-e pri kupnji kotizacija ostvaruju popust od 10 %.

Festival kreativnosti Golden Drum svoja vrata ponovno otvara sljedećega četvrtka, 17. listopada 2019. Creativity 4 Change slogan je pod kojim će se održati sve festivalske aktivnosti tijekom dvaju dana ispunjenih nadahnjujućim sadržajima na pozornici i izvan nje. Velika završnica održat će se u petak, 18. listopada, kada će na ceremoniji Golden Drum Grand Award biti proglašeni ovogodišnji pobjednici.

Budući da je samo promjena stalna, kreativnost je jedan od njezinih najsnažnijih pokretača. Svjesni smo da je važno misliti globalno, ali jednako je ključno ne izgubiti doticaj s lokalnim duhom te djelovati na lokalnoj razini u kojoj zaista započinju sve promjene. Kreativna industrija razvila se i postala je mnogo više od prodajnog alata. Sve smo svjesniji mnogih načina na koje možemo osvijetliti društvo i doprinijeti mu. Golden Drum festival natjecanjem i kongresnim programom želi nadahnuti i osnažiti kreativno razmišljanje te mnogim različitim načinima potaknuti pozitivne promjene. Sloganom Creativity 4 Change usmjeravamo se na oglašavanje za bolju sutrašnjicu. Budite dio ove promjene!

Sudionici će ove godine imati priliku slušati vodeće govornike iz različitih područja kreativnosti: filozofa Slavoja Žižeka, znanstvenika profesora Bogdana Draganskog, fotografkinju Renu Effendi i mnoge druge osobe koje nadahnjuju i osnažuju vlastitim primjerima. Više informacija o odličnim govornicima 26. Golden Drum festivala otkrijte na sljedećim poveznicama: line-up program.

Ove godine 208 različitih agencija prijavilo je svoje kreativne radove, 37,3% prijavljenih čine nezavisne agencije, 112 nezavisnih agencija natječe se za Golden Dragon Award, 267 postera mladih kreativaca prijavljeno je na natjecanje Young Drummers, a popisi finalista prema kategorijama bit će objavljeni u srijedu, 16. listopada 2019.

Svi zaposlenici tvrtki članica HURA-e ostvaruju poseban popust od 10 % pri kupnji festivalskih kotizacija u online sustavu. Nije potrebno unositi poseban promotivni kod; članice će biti prepoznate pomoću VAT broja.

Više informacija o programu i samom festivalu potražite na poveznici.