Popust za članove HURA-e: Brand & Buzz konferencija o brendiranju i PR-u

Konferencija se održava 19. studenoga 2019. u hotelu Hilton Garden Inn, a članovi HURA-e čak 30 % popusta mogu ostvariti pomoću promotivnog koda bbk2019.

Prva Brand & Buzz konferencija o brendiranju i PR-u za mikro, male i srednje poduzetnike te obrtnike usmjerena je na razvoj brenda, važnost digitalnog marketinga i vizualnog identiteta te komunikaciju s javnošću s posebnom programskom pažnjom na inovacije i start-up industriju.

Organizatorifull service marketinška agencija Logobox i najčitaniji zagrebački portal Zagreb.info, prisutnim poduzetnicima također pripremaju i vrijedno iznenađenje. Jednom sudioniku konferencije darovat će novi vizualni identitet za njegov brend te oglašavanje na portalu Zagreb.info u ukupnoj vrijednosti od 100.000 kuna.

Osim stručnih predavanja i korisnih iskustava iz struke, program predviđa vrijeme za 1 na 1 konzultacije s Logoboxovim timom u vezi s marketinškim rješenjima te, za kraj, networking uz nastup četiri dame: Marije MirkovićNataše MihajlovićJelene i Nevene Buča, poznatije kao članice grupe The Frajle.

Vjerujemo da su kombinacija korisnih predavanja, stručnih predavača te sjajnih poslovnih mogućnosti dobar razlog da rezervirate termin za nadolazeću konferenciju, a  više informacija možete doznati na službenoj web-stranici.

Svoje kotizacije možete osigurati ovdje, a uz promotivni kod bbk2019 možete ostvariti popust od čak 30 %.