Popust za članove HURA-e: Digital Takeover

Najveća regionalna digitalna konferencija, Digital Takeover u organizaciji 24sata, u drugom izdanju vraća se u Zagreb, 13. ožujka u CineStaru Branimir centra.

Konferencija donosi širu sliku digitalne transformacije, ali i naglašava važnost praćenja trendova u digitalu kako bi se izvuklo najbolje iz tog svijeta. Donosi nova konkretna rješenja i savjete za kreiranje održive digitalne kulture na hrvatskom tržištu.

Posjetitelji će iz prve ruke saznati kako se nositi sa svijetom neprestane inovacije: istraživanjem, analiziranjem i pružanjem konkretnih primjera i načina na koje je digitalna transformacija, disrupcija, inovacija i “experience” ekonomija promijenila, a i dalje nastavlja mijenjati način na koji se posao odvija.

Konferencija usmjerava fokus na ljudski faktor u cijeloj digitalnoj transformaciji; na koji način treba slušati korisnika i kako mu pristupati u eri u kojoj je praćenje inovacija u tehnologiji i praćenje navika korisnika neizbježno.

Prvi najavljeni predavači su: Peter Corbett – osnivač digitalne agencije iStrategyLabs i dobitnik čak 20 Lavova iz Cannesa te Daniel Newman – analitičar Futurum Reasearcha, CEO Broadsuite Media grupe i autor šest bestselera na Amazonu.

Samo za članove HURA-e osigurano je 15% popusta na cijenu ulaznice. Kod HURA-DT-ktf15 potrebno je upisati u polje “Želim iskoristiti promotivni kod” te pritisnuti “Primijeni” te nakon toga nastaviti s kupovinom.

Novosti o konferenciji pratite na web stranici konferencije i na Facebooku.