Popust za članove HURA-e: Golden Drum Festival

Golden Drum internacionalni festival kreativnosti održat će se od 17. do 19. listopada u Portorožu.

Međunarodni festival kreativnosti Golden Drum ove godine slavi 25. godišnjicu! Povodom ove prigode festival se vraća na slovensku obalu, u svoj dom – Portorož. Festival će se održati od 17. do 19. listopada u Hotelu Slovenija, a najavljene su brojne novosti u natjecateljskom dijelu programa.

Povodom ovogodišnjeg festivala, Golden Drum je svim članovima HURA-e osigurao popust od 10 % na kotizacije, a kojeg mogu ostvariti prilikom registracije upisivanjem koda HURA10. Promo kod će biti aktivan od 13.8. do 20.10., a u slučaju poteškoća s registracijom obratite se na info@goldendrum.com.

Festival Golden Drum ima dugu tradiciju podupiranja mladih talenata otvarajući im prilike na početku karijere. Tijekom festivala, mladi stručnjaci imaju priliku susresti se i naučiti iz mudrosti svojih starijih kolega. Posjetitelji festivala također će imati priliku poslušati mnogobrojne inspirativne stručnjake iz različitih područja kreativnosti, vidjeti prijave iz različitih zemalja, te se natjecati za prestižne nagrade, susresti se s drugim delegatima i naravno, zabaviti se.

Dodatne informacije o Golden Drum Festivalu dostupne su ovdje.