Popust za članove HURA-e: KOMferencija 2019.

Svi članovi HURA-e ostvaruju popust na kotizacije za KOMferenciju, gdje će biti riječi o utjecaju odnosa s javnošću na organizacije, njihove procese i odluke, politiku, medije, gospodarstvo i društvo.

Ovogodišnje izdanje KOMferencije održat će se 4. i 5. prosinca 2019. u Kaptol Boutique Cinemi. Konferencija iz godine u godinu naglašava važnost i utjecaj komunikacije u poslovnoj i svakodnevnoj interakciji. Na predavanjima, panelima, debatama i radionicama okupit će se vodeći stručnjaci iz svijeta odnosa s javnošću, hrvatski poduzetnici i influenceri kako bi raspravili o utjecaju komunikacijske industrije i PR-a na poslovanje i unaprjeđenje javnog dijaloga.

Među predavačima ističe se Maxim Behar, vodeći stručnjak za odnose s javnošću i dobitnik nagrade za komunikatora desetljeća. Behar će održati predavanje u kojem će potaknuti kritičko propitivanje uloge odnosa s javnošću u svijetu potpune transparentnosti. Usto, imat ćete priliku čuti Jerryja Silfwera, poznatog kao Doctor Spin, koji će na predavanju podijeliti savjete za uspješnu prilagodbu odnosa s javnošću u digitalnoj budućnosti. Paneli i radionice bit će posvećeni zaštiti osobnih podataka, natječajima za poslove iz područja odnosa s javnošću u javnome sektoru, uporabi digitalnih medija u odnosima s javnošću, jeziku odnosa s javnošću, etici te mnogim drugim temama.

Prijaviti se možete na poveznici, a članstvom u HURA-i ostvarujete popust na kotizaciju. Sve ostale informacije o konferenciji, programu i predavačima dostupne su na službenoj web stranici KOMferencije i službenoj Facebook stranici.