Popust za članove HURA-e: konferencija Digital Labin

Lloyds digital organizira dvodnevnu konferenciju Digital Labin koja će se održati 23. i 24. rujna 2022. u Labinu, a za članove HURA-e osigurane su posebne cijene kotizacija.

Glavna tematika ovogodišnje konferencije bit će sadašnjost i budućnost digitalne industrije.

Na konferenciji se može očekivati gostovanje stručnjaka i profesionalaca IT industrije iz cijeloga svijeta koji će u dva dana održati jedinstvene radionice te inspirativne govore o posljednjim tehnologijama i praksama IT industrije.

Tako će sudionici Digital Labina krajem ljeta imati prilike poslušati predavanja Jacka Dalyja i Marina Tomičića osnivače tvrtke STEM Studio, developera i partnera tvrtke Spatie, Freeka Van der Hertena, direktoricu dizajna u Bornfightu, Elenu Crnković, te mnoge druge čija imena možete saznati na službenoj stranici konferencije.

Jedna od novosti na ovogodišnjoj konferenciji su dvije pozornice na kojoj će se paralelno održavati predavanja – jedna vezana za dizajn, a druga namijenjena developerima.

Lloyds digital je za sve članove HURA-e pripremio posebne ponude prilikom kupnje karata koje su dostupne ovdje.

Ako ste zainteresirani za kupnju 10 ili više karata možete se javiti na [email protected] te osigurati dodatne pogodnosti.