Popust za članove HURA-e: Lansirano novo izdanje tečaja IPA Foundation Certificate u suradnji s EACA-om

Online tečaj u trajanju od 30 sati namijenjen je mladim profesionalcima u komunikacijskoj industriji, a tvrtke članice HURA-e ostvaruju poseban popust.

EAC certifikat, nagrađivani certifikat koji su napisali vrhunski stručnjaci, pruža priliku nedavno diplomiranim studentima, mladim stručnjacima koji tek počinju ili onima koji ulaze u industriju iz druge struke s određenim znanjima da sa samopouzdanjem i stručnošću obavljaju svoje uloge.

Online tečaj vodi kandidate na putovanje kroz cjelokupni proces brend komunikacija u samo 30 sati fleksibilnog online učenja, a svi kandidati koji polože ispit, dobit će digitalni certifikat. Ovaj je certifikat od 2014. godine do sad zaslužilo već više od 14.000 kandidata, a cilj mu je podizanje stručnosti u agencijama, osiguravanje boljeg tržišnog standarda i napredovanje mladih kadrova.

Rok za prijavu na online tečaj je 4. ožujka 2020., a datum polaganja ispita je 27. travnja 2020. godine. Cijena je po kandidatu za članove EACA-e (s obzirom na HURA-ino članstvo u EACA-i, tvrtke članice HURA-e i svi njihovi zaposlenici također ostvaruju popust) 450 €, a za pristupnike koji nisu članovi EACA-e 700 €.

Više informacija o registracijama, online tečaju i certifikatu potražite na poveznici.