Popust za članove HURA-e: Little Black Book (LBB)

Svim agencijama članicama HURA-e osigurali smo popust od čak 25 % na usluge platforme LBB!

Little Black Book digitalna je platforma s čitateljskom bazom koju čini preko 250 000 jedinstvenih mjesečnih posjetitelja iz 150 različitih zemalja. Njihova je platforma posebna po tome što agencije i produkcijske kuće mogu na jednom mjestu saznati globalne i lokalne novosti u industriji, predstaviti se i povezati se s potencijalnim klijentima.

Njihovi su članovi neke od najvećih oglašivačkih agencija (DDB, McCann, FCB, Leo Burnett, Grey, BBDO) kao i svjetske produkcijske kuće (Rattling Stick, Stink, The Mill, MPC i Framestore). Plaćanjem godišnje članarine članovi LBB-a ostvaruju brojne pogodnosti:

  • mogu informirati klijente i kolege o najnovijim događanjima
  • saznati što ljudi najviše čitaju
  • stvoriti portfelj svoga rada na mjestu gdje klijenti traže poslovne partnere
  • dobiti pristup ekskluzivnom LBB Beach in Cannes, najboljem networking eventu na festivalu Cannes Lions
  • besplatno se prijaviti na međunarodno natjecanje The Immortal Awards.

HURA je partnerstvom s LBB-om osigurala svojim agencijama članicama popust od čak 25 % kako bi im omogućila da svoje radove prezentiraju na globalnoj razini i osiguraju si što veću vidljivost, a u skladu s rastućim izvozom HURA-inih agencija. Također, sve će članice HURA-e na platformi dobiti HURA BADGE, što će omogućiti filtrirano pretraživanje.

Prijaviti se možete kontaktiranjem Jakea Otleyja na [email protected] ili Matta Coopera na [email protected] uz napomenu o članstvu u HURA-i.