Popust za članove HURA-e: New Europe Market

Od 10. do 13. lipnja u Dubrovniku će se raspravljati o vrućim temama i budućim trendovima vezanim uz TV industriju, a članovima udruge HURA osiguran je popust od 10 % za dvije kupljene kotizacije.

New Europe Market (NEM) četverodnevni je događaj u regiji Srednje i Istočne Europe, gdje se profesionalci TV industrije okupljaju kako bi upoznali najnovije poslovne trendove i podijelili svoje najdragocjenije formule za uspjeh.

NEM se jednom godišnje održava u Dubrovniku, namijenjen je FTA i Pay-TV kanalima, kabelskim i satelitskim operaterima, IPTV-u, produkcijskim, distribucijskim i tehnološkim tvrtkama, medijima i marketinškim agencijama te drugim stručnjacima koji su povezani s televizijskom industrijom. Uz predstavnike više od 2000 tvrtki, NEM se ističe kao važna platforma za medijske, telekomunikacijske i marketinške stručnjake.

Članovima udruge HURA osiguran je popust od 10 % na dvije kupljene kotizacije, a kako bi se popust ostvario, potrebno je javiti se na nem@neweumarket.com s informacijom na koga ili na koju firmu treba glasiti ponuda. Popust se može iskoristiti najkasnije do 24. svibnja.

Za više informacija posjetite službenu stranicu neweumarket.com.