Popust za članove HURA-e: Tečaj o etičnom marketingu i oglašavanju

ICC Akademija predstavlja besplatni EMA tečaj i mogućnost međunarodnog certificiranja, a sve članice HURA-e ostvaruju popust od 10% pri pristupanju ispitu.

ICC Akademija digitalna je platforma za profesionalno usavršavanje stručnjaka diljem svijeta, a nedavno je pokrenula e-tečaj i program za certificiranje za etični marketing i oglašavanje (Ethical Marketing and Advertising – EMA).

Tečaj se temelji na međunarodno priznatom Kodeksu marketinga i oglašavanja ICC-a i besplatan je. Svrha tečaja je promicanje globalne svijesti i upotreba međunarodno priznatih marketinških i oglašivačkih kodeksa ICC-a, a usmjerena je na razvijanje vještina potrebnih za stvaranje, dizajniranje i pružanje odgovornih marketinških komunikacija.

Tečaj će omogućiti marketinškim stručnjacima i ostalim polaznicima da razviju vještine potrebne za odgovorno oglašavanje proizvoda i izbjegnu izlaganja njihovih tvrtki reputacijskim rizicima i rizicima neusklađenosti, a uzimajući u obzir utjecaj propisa, etičkih načela i kulturoloških razlika na nacionalnim i međunarodnom tržištu na praksu oglašavanja.

EMA se temelji na desetljećima ekspertize, a namijenjen je marketinškim stručnjacima, agencijama za oglašavanje, samoregulatornim organizacijama i sveučilištima te se nadovezuje na program koji se inicijalno razvio u renomiranoj međunarodnoj poslovnoj školi INSEAD.

Sastavljen od sedam lekcija, ovaj dvosatni interaktivni e-tečaj daje pregled važnosti odgovornog oglašavanja, pokriva osnove ICC-evog kodeksa, objašnjava načela odgovornog oglašavanja koja se odnose na potrošače, društvo i konkurente te pruža uvid u digitalni marketing i oglašavanje.

Za pristup besplatnom tečaju registrirajte se ovdje, a za stručnjake koji žele pokazati svoje znanje i predanost etičnom marketingu, ICC-eva Akademija nudi polaganje ispita po cijeni od 200 USD. Želite li polagati ispit i posjedovati certifikat, prijavite se na linku.

Članice HURA-e popust od 10% na cijenu ispita ostvaruju tako da nakon ubacivanja tečaja u košaricu, neposredno prije plaćanja upišu kod ICCAHura2018. Popust vrijedi od 15. lipnja do 31. prosinca 2018. godine.