Popust za članove HURA-e: Play Media Day

Regionalni komunikacijski događaj Play Media Day četvrti put će se održati u Banjaluci 7. lipnja 2019. na novoj atraktivnoj lokaciji u multipleksu CineStar, a članovima HURA-e osiguran je popust od 30 % na kupnju kotizacija.

Play Media Day, prepoznatljivi regionalni događaj koji je u protekle tri godine predstavio gotovo 100 domaćih i internacionalnih predavača, koji su svoje znanje podijelili sa više od 2000 posjetitelja, i ove godine poseban fokus stavlja na inspirativne primjere, uspješna rješenja i kvalitetne projekte.

Stručnjaci iz područja kreativne industrije i ove će godine sa sudionicima podijeliti svoja iskustva i znanja. Pored tema kao što su mediji, marketing, odnosi sa javnošću te influenceri, program će predstaviti i oblasti kao što su digitalna transformacija, virtualna realnost i umjetna inteligencija.

Članovi udruge HURA ostvaruju pravo na poseban popust pri kupnji kotizacija te, umjesto regular cijene od 125 EUR, kotizacije mogu kupiti po cijeni od 85 EUR. Kako bi ostvarili popust pri kupnji kotizacija, članovi trebaju istaknuti svoje HURA članstvo. Za više informacija i prijave posjetite službenu stranicu playmediaday.com.