Poznat je žiri natjecanja Young Lions Croatia – a prijave traju još kratko!

Odabrano je deset stručnjaka koji će prosuditi o kvaliteti projekata mladih lavova, a prijave u 5 kategorija – Design, Digital, Media, Print i PR – traju još tri dana!

Natjecanje Young Lions uz partnera Cedevitu još jednom pruža priliku mladim profesionalcima do 30 godina da se, odvojeni od svojih kolega, bore za titulu najboljih u Hrvatskoj. Ova godina pokazala nam je da ideje uspješno niču kako u uredima tako i u home officeu – pa će se upravo zato ovogodišnje natjecanje održati online, a svi oni koji se dosad nisu prijavili to iznimno mogu učiniti do 5. studenoga 2020. na službenoj stranici natjecanja.

Kako bi se osiguralo da se u svim natjecateljskim kategorijama – Design, Digital, Media, Print i PR – prepoznaju najkvalitetnije prijave, žiri i ove godine čini deset stručnjaka iz raznolikih područja komunikacijske industrije: Dasha Vukobratović (OMD), Gjuro Korać (Nivas), Jelena Slade Šilović (Cedevita), Marijana Novak (Pro Media Group), Marina Bolanča (Abeceda komunikacije), Nina Išek Međugorac (Media Val), Sean Poropat (Studio Sonda), Tonči Klarić (Spellcaster), Vanja Bertalan (Human) te član iznenađenja, tj. predstavnik klijenta – humanitarne organizacije.

Upravo humanitarni karakter natjecanja – kreirana se kreativna rješenja bez naknada ustupaju neprofitnoj organizaciji – potiče dodatnu motivaciju za izvrsnost, a na pozitivnu lokalnu promjenu natjecanja ukazuje i činjenica da je riječ o domaćem klijentu, koji do trenutka samoga početka natjecanja ostaje u tajnosti, što samo dodatno pojačava uzbuđenje.

Nakon što žiri donese odluku o najboljim projektima, dobitnici Grand Prixa osvojit će vrijednu nagradu odlaska na najveći svjetski festival kreativnosti Cannes Lions, gdje imaju priliku steći nezaboravna poslovna i privatna iskustva, učiti te se umrežiti s vrhunskim mentorima i klijentima iz cijeloga svijeta. Dodatne informacije pronađite na službenim stranicama natjecanja.