Pridružite se konferenciji Poslovanje po mjeri djece i obitelji

UNICEF i Hrvatska udruga poslodavaca (HUP), nositelj Global Compact mreže za Hrvatsku, pozivaju na konferenciju Poslovanje po mjeri djece i obitelji, koja će se održati 26. travnja 2022. godine od 10 do 12 sati u prostorima HUP-a, Radnička cesta 37a, Zagreb.

Na konferenciji će biti predstavljeni rezultati anketnog istraživanja s poslodavcima o poslovnim praksama naklonjenim djeci i obitelji te rezultati ankete među djecom i mladima o tome kako na njih utječu radne obaveze njihovih roditelja ili skrbnika.

Anketno istraživanje provedeno je s ciljem sagledavanja postojećeg stanja i izazova, prepoznavanja primjera odgovornih poslovnih praksi i kreiranja preporuka za stvaranje radnog okruženja naklonjenoga zaposlenicima i njihovim obiteljima.

U programu konferencije sudjeluju:

  • Damir Zorić, glavni direktor HUP-a
  • Regina M. Castillo, predstojnica Ureda UNICEF-a za Hrvatsku
  • Željka Josić, državna tajnica, Središnji državni ured za demografiju i mlade
  • Voditeljice istraživanja prof. dr. Nataša Krstić i dr. sc. Andrijana Mušura Gabor
  • Nina Topić, UNICEF-ova mlada ambasadorica za prava djece i mladih
  • Predstavnici poduzeća.

Pridružite se 26. travnja od 10 do 12 sati i doznajte kako poslovanje po mjeri obitelji može pozitivno utjecati na poslovnu produktivnost i dobrobit zaposlenika i njihovih obitelji. Prijave se zaprimaju pomoću obrasca na poveznici, otvorene su do 22.4.2022., a broj je mjesta u dvorani ograničen.

Program događanja pronađite na poveznici.

Konferenciju će biti moguće pratiti uživo na HUP-ovu YouTube kanalu.