Prijave u tijeku: Najbrži studenti besplatno putuju FlixBusom u Rovinj na Dane komunikacija!

Nepredvidivo, neuobičajeno i izvan okvira – ali uvijek neupitno kvalitetno, novo izdanje ovog nikad dosadnog festivala kreativnosti i komunikacija otvorilo je prijave, a organizatori i ovom prilikom planiraju iznenađenja i posebne pogodnosti za studente!

Neponovljiva atmosfera, vrhunski predavači, neprocjenjiva iskustva i zavidna produkcija: poznati festival kreativnosti i komunikacija koji okuplja nekoliko tisuća sudionika ponovno otvara svoja vrata – i to od 11. do 14. travnja 2024. godine u hotelu Lone u Rovinju, a prijave su u tijeku! Uz sjajnu cijenu festivalskih kotizacija za studente, organizatori festivala u suradnji s FlixBusom, mobility partnerom Dana komunikacija, organizirali su besplatan prijevoz za najbrže među studentima na relaciji Zagreb – Rovinj – Zagreb.

Festival je nadaleko poznat upravo po tome što sa svojim sudionicima uz jedinstvene edukativne sadržaje uspješno ruši unaprijed postavljena očekivanja te otvara prostor slobode za kreativnu genijalnost, povezivanje, nova učenja i spektar ideja koje iz njih proizlaze. Stoga ne oklijevajte, nego nabavite svoju kotizaciju i odmah se javite na [email protected] kako biste rezervirali svoje besplatno mjesto u autobusu koji u Rovinj stiže u četvrtak 11. travnja, a u nedjelju 14. travnja vraća se u Zagreb. Požurite, broj je mjesta ograničen!

FlixBus je već treću godinu zaredom ponosni partner Dana komunikacija. Ove godine odlučili smo napraviti korak više i odužiti se studentima, našim najvjernijim putnicima od samih početaka. Radujemo se što ćemo besplatno povesti studente i buduće generacije komunikatora na putovanje prema ovom zaista inspirativnom i originalnom festivalu, poručila je Petra Trojko (Senior PR & Global Corporate Publishing Manager, FlixBus).

Podsjetimo, već je objavljen festivalski raspored te najavljen niz predavača izuzetnog postava tipično-netipičnih Dana komunikacija – sudionicima će se u Rovinju pridružiti i svjetski poznati bihevioralni ekonomist, psiholog i znanstvenik koji se bavi ljudskim ponašanjem Dan Ariely; kreativni buntovnik iz Azije s više od tisuću priznanja za svoj rad Eugene Cheong powered by ENNA; futuristica i stručnjakinja svjetskoga glasa koja znanošću dekonstruira stres i motivaciju Shivvy Jervis; vodeći komunikator Googleova AI Laba Deepmind, SpaceX-a i Facebooka Dex Hunter-Torricke powered by Google; prva odvjetnica specijalizirana za regulacije i autorska prava videoigara koja će nas povesti na putovanje kroz kontroverzni metaverse Micaela Mantegna; neuroznanstvenik svjetskoga glasa i predvodnik nove generacije marketinških lidera Moran Cerf powered by Hrvatski Telekom; osnivač viralnih Facebook stranica UNILAD i LADbible i jedan od prvih koji su shvatili koliko društvene mreže mogu biti istinski utjecajne Alex Partridge powered by Konzum; najveći prankster današnjice u još jednoj proslavljenoj ulozi Oobah Butler; brend-strateg svjetske reputacije koji stvara jedinstvena iskustva brendova, predvodeći ih do njihovih poslovnih ciljeva Brian Collins; globalno nagrađivani govornik, autor i komunikacijski trener koji tvrtke, menadžere i lidere pretvara u majstore komunikacije Marnick Vandebroek; marketinška stručnjakinja specijalizirana za rast brendova te autorica bestsellera The Laws of Brand Storytelling Jessica Gioglio – te niz drugih velikih svjetskih imena industrije koja će ponuditi neprocjenjiva iskustva, zavidna znanja i vrhunske uvide.

Informacije o studentskim kotizacijama dostupne su na službenoj stranici festivala.