Razglednice za one koje boli pipi

Ako vas boli pipi za krajolike i ljetnu idilu, životnija i zabavnija alternativa dostupna je u vidu Pipi razglednica.

Nekad je slanje razglednica bilo nešto bez čega ljetovanje ne može proći, a danas postaje običaj koji nestaje. Velik dio odgovornosti za to snosi moderna tehnologija uz koju je vlastite fotografije moguće u svakom trenutku poslati bilo kome na svijetu. No dobar dio odgovornosti snose i uobičajene, nemaštovite razglednice koje je teško razlikovati jedne od drugih.

Zato ove godine Pipi ima za cilj vratiti slanje razglednica u modu, ali s jednom značajnom razlikom. Dok su do sada razglednice trebale prikazati idealnu sliku ljetovanja, Pipi razglednice prikazuju ljude na ljetovanju kakvi zaista jesu. Bez uljepšavanja i idealiziranja i s dozom humora na vlastiti račun. Cilj je ovih razglednica slavljenje duha bezbrižnosti koji bi trebao biti nit vodilja svakog ljetovanja. I ne samo ljetovanja. Ako se poželite javiti nekome kako biste se pohvalili da jednostavno uživate na moru i boli vas pipi za sve drugo, predlažemo vam da potražite ove razglednice.


“Ovo je jedan od onih projekata zbog kojeg volimo posao koji radimo. Pipi smo još samim redizajnom i novim pozicioniranjem postavili kao brand koji na duhovit, iskren i pomalo temperamentan način prikazuje svoj duh bezbrižnosti i slavi “boli me Pipi” stav. U vrijeme kada su tiskane razglednice postale gotovo zaboravljene zbog “namještenih” instagramskih pozdrava s plaža, jako smo sretni što je Pipi – orginalni dalmatinski brand omogućio da ta stara navika opet postane hit” rekao je Darko Bosnar, kreativni direktor iz Imago Ogilvy agencije koja je osmislila ovu kampanju za Pipi.


Vedran Klemens, poznati hrvatski ilustrator i autor ovih sjajnih ilustracija se nadovezao: “pamtim Pipi još iz osamdesetih. Oduvijek mi je to simpatičan brand zbog svoje vrckavosti. Zato sam bez puno razmišljanja prihvatio crtati ilustracije, jer rijetko koji klijent je spremam našaliti se na ovakav način, a mene to jako veseli. Imagovci su smislili duhovite ideje i naslove, pa mi je puno lakše crtati kad imam takvu inspiraciju. Ova kampanja je čista ljetna pozitiva, želja mli je bila da onaj tko je gleda čuje more i zrikavce, da mu se nasmije brk… i da jednostavno kaže – ma boli me Pipi.”

Više o projektu možete saznati ovdje.