SeekandHit sudjelovao na “Agency of Tomorrow” summitu u organizaciji Googlea

SeekandHit tim prošli je tjedan sudjelovao na događanju koje je Google organizirao ekskluzivno za odabrane agencije iz srednje i istočne Europe, te kao jedini predstavnici iz Hrvatske.

Događaj pod nazivom “Agency of Tomorrow“ je program uz pozivnicu, namijenjen pomno odabranim agencijama iz CEE regije, a odvija se u Googleovom kampusu u Varšavi.

Prvi summit okupio je 40-ak agencija iz centralne i istočne Europe, a predselekcija je napravljena prema veličini agencije, dosadašnjoj suradnji, ulaganjima i potencijalu za daljnji rast.

Cilj samog programa je pomoći agencijama da osiguraju dugoročni i održivi rast, da predvode razvoj tržišta digitalnog marketinga, a sve to uz podršku i blisko partnerstvo s Googleom.

Tijekom summita, koji se održava jednom mjesečno u kontinuitetu naredna 4 mjeseca, agencije imaju priliku učiti od izvrsnih predavača s velikim iskustvom (MIT sveučilište) te saznati na koji način razviti vještine – od leadershipa, prodaje, razvoja poslovnih i marketinških strategija. Sve ovo trebalo bi pomoći sudionicima da steknu znanja i koriste alate potrebne za razvoj vlastitog poslovanja, ali i klijentskog.

Galeriju slika možete pogledati ovdje.