Seminar „Tržišno natjecanje – prava, obveze i sankcije za poduzetnike“

Odgovorni poduzetnici danas svjesni su značaja kojeg propisi o zaštiti tržišnog natjecanja imaju na njihovo poslovanje.

1f77ce93-fit-500x500x100

Uspješno poslovanje u našem okruženju izazov je sam za sebe i stoga je nepotrebno dovoditi se u vezu s kršenjem propisa o zaštiti tržišnog natjecanja i izlagati se potencijalno visokim kaznama.

Njemačko-hrvatska industrijska i trgovinska komora u suradnji s odvjetničkim društvom Divjak, Topić & Bahtijarević d.o.o. organizira i poziva da se u srijedu, 25. ožujka 2015. godine pridružite seminaru-radionici „Tržišno natjecanje – prava, obveze i sankcije za poduzetnike“. Seminar će se održati u zagrebačkom hotelu Westin s početkom u 9.00 sati.

Cilj seminara je upoznati sudionike s osnovama prava tržišnog natjecanja, uputiti ih u temeljna načela i pravila te u interaktivnom radu primijeniti naučeno na praktične primjere. Nikakvo pravno predznanje nije potrebno, a interaktivni dio bit će izveden u skupinama, kako bi sudionici i razmjenom međusobnih ideja i iskustava stvorili predodžbu o praktičnim pitanjima i načinu njihova rješavanja u svjetlu propisa o zaštiti tržišnog natjecanja.

Seminar će se održati na hrvatskom jeziku, a napominjemo da je broj sudionika je ograničen. Pogledajte i detaljan program seminara. Kotizacija za sudjelovanje na seminaru po sudioniku iznosi 250kn + PDV (članovi DKIHK), 450kn +PDV (ostali).

Prijave su moguće isključivo ispunjavanjem i slanjem prijavnice koju možete pronaći na linku. Svi zainteresirani svoje prijave mogu poslati najkasnije do 20. 3. 2015. g. u 13h putem faksa na broj 01/ 6311 630 ili na e-mail adresu: [email protected] (Daniela Buntak) ili  [email protected] (Davor Okičić).