Size & VK: Dizajnerski pristup vinarstvu

Suradnja Studija Size i vinarije Voštinić Klasnić dokaz je važnosti kreativne slobode u poslovnom odnosu.

VK vina i zagrebački brending Studio Size suradnju su započeli prije šest godina redizajnom linije etiketa kojima se ova mala boutique vinarija istaknula na vinskom tržištu.

Uslijedio je porast popularnosti te priznanja za konzistentnu kvalitetu vina. To je VK vina dovelo do drugačije tržišne pozicije u odnosu na vrijeme kada je rađen redizajn pa je došao trenutak za sljedeću fazu u evoluciji brenda. Ovog puta je, osim etiketa, napravljen i cjelokupni redizajn vizualnog identiteta brenda te nova web-stranica koja najbolje prezentira kako izgleda dizajnerski pristup vinarstvu.

Zahvaljujući međusobnom povjerenju, strateškom pristupu, kreativnoj slobodi i istim kulturološkim vrijednostima, ova uspješna suradnja je nakon 6 godina prerasla u dublje poslovno partnerstvo koje Sizeu omogućava potpunu slobodu u stvaranju dodane vrijednosti, a vinariji da kvalitetno, agilno i kontinuirano odgovora na sve zahtjeve vinskog tržišta.

Da Studio Size&VK vina rade dobar posao prepoznalo je i Hrvatsko dizajnersko društvo pa su VK Vina ove godine uvrštena i u HDD-ovu selekciju hrvatskog dizajna 19/20.