Sonda Designed by People: dizajniraj Elan skije sa Sondom!

U sklopu Kreativnog Centra u Vižinadi, Sonda pokreće prvi Designed by People program i poziva zainteresirane da s njima dizajniraju Elan skije, bez obzira na prethodno iskustvo!

Studio Sonda, međunarodno nagrađivan kreativni studio za dizajn i komunikacije te prvi studio koji na projektima surađuje sa širom zajednicom i kreativnost čini dostupnom svima s ciljem da dokaže njezinu visoku učinkovitost, s početkom 2022. pokrenuo je program Designed By People. U sklopu ovog programa koji je prvi u nizu mnogih koji će uslijediti, svi zainteresirani sudionici imaju prilike postati dijelom kreativnog tima koji će zajedno sa Sondom, u Sonda Kreativnom centru u Vižinadi, dizajnirati nove skije za proizvođača skija Elan, skijaški brend koji je prepoznatljiv i korišten u cijelom svijetu.

Za sudjelovanje u programu nije potrebno predznanje o dizajnerskim softverima, niti prethodna iskustva, već želja za razvojem i upoznavanjem kreativnih procesa kroz praktičan rad u kojem svatko ima priliku ostvariti kreativca/kreativku u sebi, odnosno biti dio procesa koji završavaju konkretnim proizvodom koji se prodaje na policama dućana.

Program je besplatan, a podijeljen je u sedam faza. Uključuje predavanja/radionice i praktične zadatke te terensku nastavu,  uz vodstvo mentora iz Sonde. Radionice će se održavati u Vižinadi jednom tjedno od 17. 2. do 17. 3. 2022. tijekom poslijepodnevnih sati.

Iako je namijenjen punoljetnim osobama, program podrazumijeva sudionike različitih dobnih uzrasta, neovisno o spolu, zanimanju, obrazovanju ili dobi. Za sudjelovanje je potrebno pravovremeno ispuniti online prijavnicu, a nastavno na selekcijski proces program se održava u skupini od šest sudionika. Rok je za slanje prijave 28. siječnja u 23.59, a prijavnicu možete pronaći ovdje:  SONDA DESIGNED BY PEOPLE_Prijavnica.

Rezultat suradnje bit će Elan skije koje su rezultat timskog rada te koje će biti promovirane u javnosti kao prvi Sonda Designed by People projekt.            

Više o programu i uvjetima sudjelovanja pronađite na poveznici.