Studenti društvenih smjerova pozicionirali Degordian kao najpoželjnijeg poslodavca

Career Centar proveo je najveće studentsko istraživanje o karijeri i plaćama kako bi se bolje razumjelo što današnji studenti očekuju od poslodavaca, ali i kako bi se ubrzao proces prilagodbe njihovih očekivanja.

Rezultati istraživanja jako su dobar pokazatelj budućih trendova i jasno ukazuju na činjenicu da su komunikacijska i IT industrija i dalje u velikom uzletu.

Upravo se agencija Degordian, članica HURA-e, posebno istaknula među studentskom populacijom društvenog usmjerenja, koja ju je prepoznala kao tvrtku koja najviše ulaže u svoje zaposlenike, ali i kao tvrtku s najboljom radnom atmosferom. Iako iza sebe već imaju nekoliko nagrada “Najbolji poslodavac”, ovo je istraživanje pokazalo da su, uz to, pri samom vrhu najpoželjnijih poslodavaca kod studenata društvenih znanosti.

Degordian se tako svrstao uz sam bok velikoj Atlantic grupi te ponovno pokazao da je budućnost komunikacijskih i IT agencija jako svijetla, barem onih koje neprestano ulažu u vlastiti razvoj i profesionalni napredak svojih zaposlenika.

Career Centar nastavlja s provođenjem ovog istraživanja, čiji se osvježeni rezultati mogu očekivati krajem godine. Svakako će biti zanimljivo vidjeti koliko i kako će se trendovi do tada promijeniti.

Provjerite koje su se sve tvrtke uz Degordian pozicionirale kao najpoželjniji poslodavci, tvrtke s najboljom radnom atmosferom, kao i tvrtke za koje studenti smatraju da najviše ulažu u svoje zaposlenike, a detalje o istraživanju pronađite na poveznici.