[H2W SUMMER EDITION @ Rastoke] Vodimo vas na prvu HOWtoWOW radionicu u prirodi

Jedan od najkarizmatičnijih britanskih govornika te stručnjak za inovacije i poduzetništvo – Mark Shayler održat će HOWtoWOW akademiju o leadershipu za pamćenje.

“How to be more you and grow your business” tema je najneobičnije HOWtoWOW radionice dosad; bježimo od konferencijskih dvorana i inspiraciju za novu radionicu o leadershipu tražimo u ugodnom ambijentu slapova Rastoka.

Zar je itko povjerenje stekao urlanjem na druge? Upravo ćemo zato govoriti o načinima na koje možete izbrusiti svoje liderske talente. Sve koji ne žele biti šefovi i menadžeri na papiru, nego pravi predvodnici svojih timova, zovemo da nam se pridruže na ljetnom izdanju omiljene HOWtoWOW akademije.

Budite spremni na to da ovo ni po čemu neće biti uobičajena radionica. Bit će puna akcije i tjerat će vas da preispitujete sebe i svoje postupke u svjetlu napretka i novih izazova. Pripremite se za najinteraktivnije izdanje HOWtoWOW akademije, koje će pritom biti unplugged – neće imati čak ni projektor. Mark poručuje: “The only thing that will be projected is the new you.”

Znamo da vas zanima, više informacija o radionici saznajte OVDJE.