U tijeku su prijave na Oriđiđi Video Awards 2022, a Dunja Ivana Ballon članica je stručnoga žirija

24sata Oriđiđi produkcija pobjednika će objaviti u lipnju na prvom metaverse eventu u Hrvatskoj, a superfinalisti će imati svoje avatare koji će sve pratiti iz publike i aktivno sudjelovati na eventu.

Foto: Danko Šimunović

Oriđiđi Video Awards žele nagraditi najoriginalnije content video kreatore u digitalnom svijetu. Nemojte biti sramežljivi i skromni! Znamo da ste super napravili video za baš tu kampanju zbog koje ste probdjeli noći, kampirali u uredu, čupali kosu dok ju niste objavili. U 11 kategorija biraju se najbolji videi iz 2021. godine.

Što i koliko toga možete prijaviti?

Za Oriđiđi Video Awards prijavljujete video svoje uspješne kampanje iz 2021. godine. Za nagradu prijavljujete video objavljen na jednoj od sljedećih digitalnih platformi – YouTube, Facebook, Instagram, TikTok, LinkedIn, web… A ako imate više hit digital videa kojima se želite pohvaliti, nema problema, postoji više kategorija, a na vama je da odaberete u kojima ćete se prijaviti. Prijave su otvorene do 22. svibnja 2022. godine do 23:59 sati.

Prema kojim se kriterijima nagrađuju najbolji?

Strogi, ali pravedni i stručni žiri ovoga natjecanja odabrat će najoriginalnije na temelju sljedećih kriterija: originalnost i kreativnost, privlačenje pažnje i kvaliteta izvedbe. Dunja Ivana Ballon, izvršna direktorica HURA-e i IAB-a Croatia te direktorica Dana komunikacija i festivalskoga programa, kao članica stručnoga žirija sudjelovat će u odabiru najboljih, a cijeli popis žirija, kao i prijavnicu i dodatne informacije o natjecanju pronađite na službenoj stranici.