U tijeku su prijave za Euro Effie Awards 2018

Ovogodišnje prijave na prestižno natjecanje u organizaciji EACA-e, službeno su otvorene sve do 25. svibnja.

Effie nagrada postala je međunarodni simbol marketinške učinkovitosti, a dodjeljuje se najučinkovitijim agencijama i oglašivačima za projekte koji su se svojim rezultatima posebno istaknuli na tržištu.

Ovogodišnjim žirijem predsjeda Adrian Farina, SVP odjela marketinga za Visu u Europi, a u sklopu natjecanja najavljeni su novi prijavni obrasci te pokretanje nove platforme za prijavu.

Jedan od odličnih načina za pripremanje što bolje prijave je pregledavanje prošlogodišnjih pobjedničkih projekata od kojih neke možete pronaći ovdje i ovdje te na blogu EACA-e, a svim zainteresiranim prijaviteljima dobro će doći prijavni dokumenti koje sadrže korisne podatke i savjete.

Prijave su otvorene na do 6. travnja, nakon čega slijede prvi (27. travnja) te drugi kasni prijavni rok (25. svibnja). Prijaviti se možete na: www.euro-effie.acclaimworks.com.

Effie se dodjeljuje i na nacionalnoj razini u više od četrdeset zemalja na svijetu, a od 2009. godine i Hrvatska je dio tog globalnog projekta. Prijave za Croatia Effie 2018. otvorene su do 22. veljače na: www.effie.hr.

Dodjelu Effie nagrada u Hrvatskoj organizira HURA, a oglašivačima je to najvažnije natjecanje u domaćoj industriji tržišnih komunikacija.