UEPS dodijelio godišnje nagrade za 2018. godinu

U prepunoj sali Dorćol Platza pod sloganom "Umijeće zavođenja" u opuštenoj atmosferi s mnogo dobre energije uručene su nagrade najboljima u tržišnim komunikacijama za 2018. godinu.

Okupljenima se na početku svečanosti obratio predsjednik UO UEPS-a, Viktor Nikolić, generalni direktor kompanije Beoexpo System, sumirajući aktivnosti udruženja tijekom godine. On je istaknuo da su rezultati postignuti pozitivnom sinergijom svih u Upravnom odboru i udruženju.

U ime žirija prisutnima se obratio Veljko Golubović, zamjenik predsjednika žirija, koji je, između ostalog, rekao: “Žiri je imao priliku da pogleda, zaista, impresivan broj radova, što govori u prilog stabilnosti srpske scene tržišnog komuniciranja, koja usprkos mnogim nepovoljnim faktorima i dalje ima snage i energije da stvara kvalitetnu tržišnu komunikaciju. Kao i svake godine, iz velikog broja radova izdvojilo se i dosta toga svježeg, novog i originalnog. Siguran sam da je ovogodišnji žiri to prepoznao i na pravi način vrednovao. Je li radova bilo dovoljno? Mislim da je takvih radova bilo više nego što bi se moglo očekivati.”

Nagrade su uručivali predsjednik i potpredsjednik Upravnog odbora UEPS-a i članovi žirija. Posebni su gosti večeri bili Boris Kostov, TV producent i redatelj, preteča modernog TV oglašavanja, Danko Jevtović, član uprave direktora ICANN-a, međunarodne asocijacije odgovorne za upravljanje svim globalnim domenama na Internetu, i dr. Petar Dragić, veliki humanist i jedan od najpoznatijih svjetskih kirurga.

Pored njih, Lazar i Žarko Sakan, koji, nastavljajući tragom ideja svog oca, tradicionalno uručuju nagradu “Dragan Sakan – New Idea”, uručili su, kao prošlogodišnji nositelji najprestižnijeg priznanja, Grand Prix ovogodišnjem dobitniku, uz ocjenu da je UEPS napravio sjajan događaj.

Utiske prisutnih sumirao je Srđan Šaper, UEPS-ov dobitnik nagrade na životno djelo: “Večerašnji događaj je bio veoma uspješan jer je promovirao kreativnost, rezultate i prijateljstvo, koje je u našem poslu veoma važno. Čestitam UEPS-u na kvalitetnoj organizaciji i nadam se da ćemo sljedeće godine svi mi iz najvećih agencija u Srbiji moći više doprinijeti da ova naša večer bude zaista negdje visoko među zvijezdama.”

Inače, događaj je putem live streama na UEPS-ovoj FB stranici pratio veliki broj zainteresiranih.

Informacije o svim dobitnicima ovogodišnjih priznanja možete naći na: www.ueps.org.rs/dan-uepsa/ueps-priznanja-za-2018-godinu/.