Unapređenja i nove pozicije u okviru I&F McCann Grupe

I&F McCann Grupa uvodi promjene u organizacijskoj strukturi s čak pet novih zaposlenika.

Kako bi što bolje odgovorili izazovnim vremenima u kojima posluju, i kako bi pripremljeni dočekali sve izazove i zadatke u vremenima koja su pred njima, s ciljem da budu još inovativniji i relevantniji u svim djelatnostima kojima se njihove agencije bave, izvršena je promjena organizacijske strukture I&F McCann Grupe.

Vanda Kučera, direktorica korporativnih poslova, postala je potpredsjednica I&F McCann Grupe. Vanda je u I&F McCann Grupi od samog početka i osnivanja prve agencije, McCann Beograd. Kao potpredsjednica I&F McCann Grupe Vanda će raditi na još aktivnijem angažiranju u poslovnim udruženjima i na suradnji s različitim državnim i društvenim institucijama u zemljama u kojima posluju s ciljem razvoja i unapređenja cijele struke.

“Verujem da će mi pozicija potpredsednice I&F McCann Grupe omogućiti da svoje znanje i veliko iskustvo usmerim u dalji razvoj agencija u našem sistemu, u jačanje njihove povezanosti u Adriatiku i Nordiku. Pored toga, jedan od važnih ciljeva biće da zajedno sa kolegama iz nordijskih agencija uspostavimo sistem prenošenja iskustava i znanja u kulturi održivog razvoja, kao i da, kao sistem dalje razvijamo proces usklađivanja našeg poslovanja sa ciljevima održivog razvoja i poslovanja. Naravno, kao moj veoma važan zadatak, ostaje kvalitetna i svrsishodna zastupljenost i angažovanje I&F McCann Grupe u svim strukovnim udruženjima, poslovnim asocijacijama, celoj industriji i poslovnoj zajednici u cilju stvaranja i promovisanja dobre poslovne klime. Sve što sam navela spada u procese koji zahtevaju vreme, posvećenost, istrajnost i jasnu želju celog ili svih timova da se stvari menjaju i unapređuju, verujem iskreno da smo mi tim koji sve to poseduje i želi, i ima snažne ljude koji to mogu da realizuju!” ističe Vanda Kučera.

Tanja Pantić, koja ima ključno iskustvo u odnosima sa medijima, je sa funkcije CFO I&F McCann Grupe unaprijeđena na poziciju direktora za medijske investicije.

Marija Vićić postaje Communication Director for Creative Excellence za McCann agencije u okviru I&F McCann Grupe koje posluju u regionima Nordik i Adriatik.

Darko Lukić, kao CEO Mediabrands-a, predvodit će agencije UM i Initiative u osam zemalja u kojima posluju: Hrvatskoj, BIH, Bugarskoj, Sloveniji, Albaniji, Crnoj Gori, Makedoniji i Srbiji, dok je Katarina Kostić, koja je do sada bila direktorica za razvoj medijskih agencija u okviru I&F McCann Grupe, unaprijeđena na poziciju zamjenice CEO Mediabrandsa.