Uskoro počinje novo izdanje TNW Conferencea – vodećeg europskog tech festivala

TNW Conference održat će se 9. i 10. svibnja 2019., vrativši svijet tehnologije i poslovanja u NDSM – bivše amsterdamsko brodogradilište koje je danas uvažena umjetnička četvrt.

Već 14. godinu TNW Conference okuplja svjetski poznate predavače, tehnološke izvršne direktore, vodeće investitore te obećavajuće startup projekte kako bi tijekom dva dana dijelili znanja u amsterdamskom kreativnom raju.

Tijekom zadnjih 13 godina konferencija TNW postala je jedan od vodećih europskih tehnoloških događaja. Ove godine očekuje se više od 17 500 poduzetnika, developera, marketingaša, CEO-ova te više od 3500 tvrtki iz cijeloga svijeta. Informacije o kotizacijama možete pronaći ovdje.

U središtu konferencije izvanredan je program koji sačinjavaju svjetski poznati predavači. Glavne pozornice ugostit će inspirativne govornike među kojima će biti medijski stručnjaci, autori bestsellera, futuristi, poduzetnici i tehnološki vizionari. Neki su od ovogodišnjih govornika: Caroline Hargrove (CTO, Babylon Health), Jon Matonis (Founding Director, Bitcoin Foundation), Karen Wickre (Author, ‘Taking the Work Out of Networking: An Introvert’s Guide to Making Connections That Count’ & former Editorial Director of Twitter), Chris Slowe (CTO, Reddit), Cassie Kozyrkov (Chief Decision Scientist, Google), Louise Troen (Vice President, International Marketing & Communications of Bumble), James Bridle (Author, ‘New Dark Age: Technology and the End of the Future’).

Na prostoru festivala odvijat će se i mnogi drugi zanimljivi sadržaji. The Next Women Summit okuplja sudionike na panel-rasprave na kojima govore vodeće žene industrije; ne samo da se u središte stavljaju ženski talenti, čime se radi na ravnopravnosti spolova, nego konferencija TNW želi doprinijeti razgovoru o ovom važnom pitanju te pomoći u donošenju rješenja.

Osim važnog natjecanja Chivas Venture koje i ove godine želi doprinijeti održivoj budućnosti, o čemu više informacija možete pronaći na poveznici, konferencija TNW izvrsno je iskustvo za startupove – u svakoj će od kategorija biti izabrano po pet startupova koji će imati po pet minuta za pitch uz brojne okrugle stolove, radionice i sastanke s investitorima.

TNW Conference 2019 uzbudljivo je i zanimljivo događanje koje nikako ne treba propustiti. Video s prošlogodišnje konferencije pogledajte u nastavku.