Vidimo se na Danima komunikacija od 15. do 18. travnja 2021. – a poklanjamo i kotizacije

U proteklim smo mjesecima svi mnogo učili – o svijetu oko nas, o prilagođavanju, novim mjerilima uspjeha, zdravlju, sreći i o sebi. Nakon svih tih mjeseci i mnogih neizvjesnosti jedno je jasnije nego ikada – zdravlje je na prvom mjestu, a sigurnost je neprocjenjiva. Odluka zato nije bila laka, ali bila je sasvim jasna: na Danima nezaboravne trenutke u uspomene pretvaramo isključivo zajedno – zato ćemo se družiti od 15. do 18. travnja 2021.

Foto: Matija Habljak/PIXSELL

Dani su sreća, a sreću treba podijeliti s najdražim kolegama. I zato vaše festivalske kotizacije i rezervacije Maistrinih smještajnih kapaciteta svakako vrijede u novom terminu Dana komunikacija, a za svaku treću kotizaciju koju ste dosad kupili dodajemo još jednu gratis za kolege iz iste tvrtke!

Do Dana komunikacija i dalje se družimo u različitim formatima kako bismo vam donijeli edukaciju u svim uvjetima – jer uvijek ostajemo uz vas. I već odbrojavamo do 15. 4. 2021. i čavrljanja s najdražim predavačima, druženja s kolegama, plesanja na najbolje DJ kompilacije i sunčanih jutarnjih kava na terasi u našem predivnom Rovinju!

P. S. Više intrigantnih najava uskoro…