White Square objavio polufinaliste natjecanja

Šest međunarodnih žirija jednoga od vodećih festivala kreativnosti istočne Europe – međunarodnog festivala White Square – žirirali su od 24. do 26. lipnja i donijeli odluke o najboljim natjecateljima na žiriranjima u formi live konferencija. Na natjecanje je pristiglo ukupno 937 prijava iz čak 31 države svijeta, a iščekuju se sastanci još dvaju žirija: Mass Media i Grand Jury, koji će dodijeliti Grand Prix.

Pobjednici natjecanja White Square 2020 bit će proglašeni na svečanoj ceremoniji koja će se održati 9. srpnja kao offline open-air party, a prijenos uživo bit će omogućen za sve zemlje iz kojih potječu natjecatelji.

Alena Ustinovich (Chairman of Board of Association of Communications and Marketing Agencies of Belarus), direktorica festivala White Square, istaknula je: Iskustvo online žiriranja novo je za nas, nije bilo lako, ali sve je proteklo uspješno. Htjela bih podijeliti svoju zahvalnost prema svim članovima žirija jer su pomno evaluirali prijavljene radove. Proces žiriranja bio je strog, kao i uvijek, ali i konstruktivan. Ovogodišnji je popis finalista zaista impresivan. Mislim da je žiri svojim odlukama natjecateljima dao podršku, inspiraciju i pozitivnu energiju. U ovim teškim vremenima posebno su nam potrebni razlozi za slavlje, stoga sam sretna da White Square to može ponuditi industriji.

Cjeloviti popis finalista pogledajte na poveznici.