Zabranjeno je ljubljenje na DK Pikniku by Jamnica Botanica

Kako kreativno i odgovorno komunicirati – ali i ponašati se – saznajte na DK Pikniku by Jamnica Botanica sljedećeg utorka i srijede u maksimirskom zelenilu.

Već mjesecima održavamo fizičku distancu, zbog čega su kvalitetna i pravovremena komunikacija te educiranje postali važniji nego ikad – a DK Piknik by Jamnica Botanica na svježem će maksimirskom zraku 30. lipnja i 1. srpnja otkriti kako efikasno i kreativno komunicirati u danim okolnostima – uz maksimalno odgovorno ponašanje.

Iako se ljubljenje i grljenje ne preporučuju, sa sigurne ćete se udaljenosti zasigurno zaljubiti u predavače i atmosferu ljetnoga Piknika – ionako kažu da su veze na daljinu uvijek zanimljivije od onih uobičajenih. Online će se pridružiti futurist i vizionar Ben Hammersley; psiholog specijaliziran za upravljanje stresom Thijs Launspach te stručnjakinja za osobnost Heidi Priebe. Imat ćete priliku poslušati i legendarnog Sir Martina Sorrella, koji će online razgovarati s Davorom Bruketom, dok ćete u online razgovoru Lise Targett, generalne menadžerice TRIBE-a, i Nine Išek Međugorac (Media Val) saznati sve o budućnosti društvenih mreža.

Uz izvrsne sugovornike te uživanje u ljetnoj atmosferi, svježem zraku i druženju s dragim kolegama, zajamčene su i maksimalne sigurnosne mjere, koje će uključivati i fizičku udaljenost sudionika, osigurane maske za lice te dezinfekcijske uređaje. Molimo sudionike da ponesu i svoje zaštitne maske jer je, uz kvalitetnu komunikaciju, odgovorno ponašanje ključno za dobar piknik.

DK Piknik by Jamnica Botanica ekskluzivno je organiziran isključivo za sudionike ovogodišnjih Dana komunikacija, a za sve ostale dostupan je limitirani broj DK Piknik ulaznica.

Svim je sudionicima preporučeno da prije dolaska na lokaciju provjere imaju li povišenu tjelesnu temperaturu, respiratorne poteškoće ili druge simptome koronavirusa. Svi koji su tijekom 14 dana prije događanja doputovali iz zemalja koje se nalaze na popisu za koji je Nacionalni stožer civilne zaštite odredio obaveznu samoizolaciju ili im je samoizolacija određena iz drugih razloga, mole se da iz odgovornosti prema drugim sudionicima poštuju propisane mjere. Ako im samoizolacija nije propisana, slobodni su sudjelovati na događanju uz negativan test na koronavirus.

Sve informacije dostupne su na Facebooku i službenoj stranici Dana komunikacija.