Coca-Cola Hrvatska i McCann Zagreb predstavili posebne Coca-Cola ambalaže

Lansirana posebna nogometna Coca-Cola boca i četiri etikete na kojima su rezultati svih utakmica naše reprezentacije do sada.

Dok Hrvatska željno iščekuje početak utakmice u Sochiju u kojoj će se Vatreni boriti za polufinale svjetskog nogometnog prvenstva, Coca-Cola Hrvatska i McCann Zagreb napravili su pravi mali pothvat i u manje od 48 sati, od inicijalnog briefiranja do finalne realizacije, naciji osigurali nove trenutke nevjerojatnog užitka i podsjetnika na dosadašnje velike pobjede Hrvatske na Mundijalu.

U trenucima dok ovo pišemo, nove Coca-Cola ambalaže koje slave velike rezultate hrvatske nogometne reprezentacije u dosadašnjem dijelu svjetskog prvenstva u Rusiji, već su na tržištu. Što drugo reći nego – sve druge zemlje zaista nam mogu zavidjeti, neovisno o tome kako se ovo natjecanje završilo po naše Vatrene.

“Inspirirani pobjedama u Rusiji i kao dugogodišnji sponzor FIFA Svjetskog nogometnog prvenstva, Coca-Cola je odlučila s vjernim navijačima proslaviti rezultate hrvatske nogometne reprezentacije. Lansirali smo posebnu nogometnu bocu i napravili četiri etikete na kojima su rezultati svih utakmica naše reprezentacije do sada. Zvuči jednostavno, ali ako se sjetite da je zadnja utakmica bila prije par dana, teško je i zamisliti koji je trud svih partnera u procesu bio potreban da bismo ih još u četvrtak uspjeli staviti na tržište. Svi ljudi  koji su radili na projektu funkcionirali su kao odličan tim – od marketinga, proizvodnje, agencija, do svakog čovjeka u distribuciji i prodaji – baš kao i dečki na terenu za vrijeme svake utakmice. Vjerujemo da ovo nisu zadnje etikete u ovoj liniji i s veseljem čekamo utakmicu u subotu!” – izjavila je Vesna Vlahović Dašić, direktorica marketinga Coca-Cola Adria (Hrvatska, BiH i Slovenija).