fbpx

Tko smo

Hrvatska udruga društava za tržišno komuniciranje (HURA!) vodeća je strukovna udruga u sektoru tržišnih komunikacija u Hrvatskoj. Naši su članovi neke od najboljih i najnagrađivanijih domaćih agencija.

Zajedno organiziramo nacionalni festival oglašavanja Dani komunikacija s pripadajućim natjecanjima Effie, IdejaX i Young Lions, HURA-inu marketinšku akademiju HOWtoWOW, regionalnu reviju reklamnih agencija BalCannes i mnoge druge projekte.

Borimo se za poboljšanje tržišnih uvjeta i napredak čitave industrije, što uključuje lobističke aktivnosti, pregovaranje sa zakonodavcem, promociju struke, mnoga istraživanja i statistike u industriji, savjetovanje i drugo.

Izvan granica djelujemo u sklopu svjetskog udruženja agencija VoxComm, EACA-e (Europskog udruženja agencija za tržišno komuniciranje), ekskluzivni smo predstavnik organizacija Cannes Lions i Effie Worldwide za Hrvatsku te smo kroz Interactive Advertising Bureau (IAB) Croatia dio svjetske mreže IAB Global Network.

Uz službenu stranicu, pratite nas i na Facebooku te LinkedInu.

Zašto raditi s agencijama HURA!-e?

U Hrvatskoj se više od 3.000 društava deklarira kao "agencije za tržišno komuniciranje". Zbog toga je potencijalnim klijentima ponekad teško odlučiti se i pronaći pravog partnera. Klijenti koji odluče surađivati s članom HURA!-e pridaju veliku važnost kvaliteti i zaštiti svojih ulaganja. Agencije članovi HURA!-e pomoći će oglašivačima da ostvare dodanu vrijednost i povrat ulaganja zahvaljujući iskusnom, kvalificiranom i dobro obučenom osoblju koje se odlikuje iznimnom razinom profesionalnosti. U nastavku donosimo sedam razloga zbog kojih je klijentima bolje angažirati agencije koje su članice HURA!-e.


Vodstvo HURA-e

Anđela Buljan Šiber

Anđela Buljan Šiber

Predsjednica Uprave

Vanja Bertalan

Vanja Bertalan

Član Uprave

Rajna Cuculić

Rajna Cuculić

Članica Uprave

Jelena Fiškuš

Jelena Fiškuš

Članica Uprave

Kristina Laco

Kristina Laco

Članica Uprave

Dunja Ivana Ballon

Dunja Ivana Ballon

Izvršna direktorica

PREDSJEDNIK I POTPREDSJEDNIK SKUPŠTINE
Krešimir Renzo ProsoliManuela Šola
ODBOR ZA ČLANSTVO
Paula BaburićVladimir PreseljMarko ŠesnićUna Zima
SUD ČASTI HURA-E
Neven JacmenovićLuka DubokovićEva Tetec
HURA TIM
Maja BaumschabelHelena FukerBarbara TolićMarin VlainićEva TrstenjakFran LjubejMonika BogdanićKatarina OsmakToni ŠiškoJelena Benčić
ORGANIZACIJSKI ODBOR DANA KOMUNIKACIJA
Dunja Ivana BallonAnđela Buljan ŠiberDavor BruketaDamir CiglarJelena FiškušNikola Žinić
ORGANIZACIJSKI ODBOR CROATIA EFFIE
Dunja Ivana BallonDamir CiglarRajna CuculićMario FraculjAnte ŠalinovićVanja VaničekNikola Žinić
ORGANIZACIJSKI ODBOR IDEJAX
Dunja Ivana BallonDavor BruketaDamir CiglarDaniel VukovićJelena Fiškuš
ORGANIZACIJSKI ODBOR MIXX
Dunja Ivana BallonDaniel AckermannMario FrančeševićGjuro KoraćSaša Škorić