Tko smo

Hrvatska udruga društava za tržišno komuniciranje (HURA!) vodeća je strukovna udruga u sektoru tržišnih komunikacija u Hrvatskoj. Naši su članovi neke od najboljih i najnagrađivanijih domaćih agencija.

Zajedno organiziramo nacionalni festival oglašavanja Dani komunikacija s pripadajućim natjecanjima Effie, IdejaX i Young Lions, HURA-inu marketinšku akademiju HOWtoWOW, regionalnu reviju reklamnih agencija BalCannes i mnoge druge projekte.

Borimo se za poboljšanje tržišnih uvjeta i napredak čitave industrije, što uključuje lobističke aktivnosti, pregovaranje sa zakonodavcem, promociju struke, mnoga istraživanja i statistike u industriji, savjetovanje i drugo.

Izvan granica djelujemo u sklopu svjetskog udruženja agencija VoxComm, EACA-e (Europskog udruženja agencija za tržišno komuniciranje), ekskluzivni smo predstavnik organizacija Cannes Lions i Effie Worldwide za Hrvatsku te smo kroz Interactive Advertising Bureau (IAB) Croatia dio svjetske mreže IAB Global Network.

Uz službenu stranicu, pratite nas i na Facebooku te LinkedInu.

Zašto raditi s agencijama HURA!-e?

U Hrvatskoj se više od 3.000 društava deklarira kao "agencije za tržišno komuniciranje". Zbog toga je potencijalnim klijentima ponekad teško odlučiti se i pronaći pravog partnera. Klijenti koji odluče surađivati s članom HURA!-e pridaju veliku važnost kvaliteti i zaštiti svojih ulaganja. Agencije članovi HURA!-e pomoći će oglašivačima da ostvare dodanu vrijednost i povrat ulaganja zahvaljujući iskusnom, kvalificiranom i dobro obučenom osoblju koje se odlikuje iznimnom razinom profesionalnosti. U nastavku donosimo sedam razloga zbog kojih je klijentima bolje angažirati agencije koje su članice HURA!-e.


Vodstvo HURA-e

Jelena Fiškuš

Jelena Fiškuš

Predsjednica Uprave

Rajna Cuculić

Rajna Cuculić

Članica Uprave

Mario Frančešević

Mario Frančešević

Član Uprave

Kristina Laco

Kristina Laco

Članica Uprave

Marko Šesnić

Marko Šesnić

Član Uprave

Dunja Ivana Ballon

Dunja Ivana Ballon

Izvršna direktorica

PREDSJEDNIK I POTPREDSJEDNIK SKUPŠTINE
Krešimir Renzo ProsoliTomislav Presečki
ODBOR ZA ČLANSTVO
Paula BaburićVladimir PreseljUna Zima
SUD ČASTI HURA-E
Neven JacmenovićLuka DubokovićEva Tetec
HURA TIM
Maja BaumschabelHelena FukerBarbara Tolić AušićMarin VlainićEva TrstenjakFran LjubejMonika BogdanićKatarina OsmakBarbara ZorićMarin Eckhel
ORGANIZACIJSKI ODBOR DANA KOMUNIKACIJA
Dunja Ivana BallonJelena FiškušDavor BruketaAnđela Buljan ŠiberDamir Ciglar
ORGANIZACIJSKI ODBOR CROATIA EFFIE
Dunja Ivana BallonDamir CiglarRajna CuculićMario FraculjAnte ŠalinovićVanja Vaniček
ORGANIZACIJSKI ODBOR IDEJAX
Dunja Ivana BallonDavor BruketaDamir CiglarJelena Fiškuš
ORGANIZACIJSKI ODBOR MIXX
Dunja Ivana BallonMario FrančeševićGjuro KoraćSaša Škorić