EUROBEST donosi novo iskustvo učenja

Ove godine, vodeći europski festival kreativnosti ponudit će ​​program s najviše interaktivnog sadržaja do sada.

EUROBEST (3)Ove godine, vodeći europski festival kreativnosti ponudit će program s najviše interaktivnog sadržaja do sada. Od 1. do 3. prosinca na Eurobestu u Helsinkiju moći ćete sudjelovati u različitim seminarima, okupljanjima i radionicama koje će omogućiti posjetiteljima da stvore vlastito iskustvo i da se prepuste putovanju koje će im donijeti nova znanja i vještine.

“U godini koja nam donosi Eurobest u Helsinki, željeli smo stvoriti program učenja koji odražava tekuće pristupe kreativnom procesu. Finska je trenutno žarište tehnologije i inovacije i ovaj novi format obećava potpuno novu dimenziju koja će uistinu biti interaktivna. Seminari su osmišljeni tako da se iskoristi ono najbolje od domaćih, međunarodnih i globalnih uvida, kako od govornika tako i od posjetitelja, što znači da će sadržaji biti inspirativni, praktični i sveobuhvatni “, poručila je Louise Benson, direktorica Eurobest festivala.

Eurobest će i ove godine pružiti europskoj kreativnoj industriju mjesto za susrete, razmjenu ideja i učenje. Najbolji svjetski stručnjaci ponudit će uvid u to kako potaknuti nove ideje i unaprijediti stare, te kako misli pretočiti u akciju. Tijekom svakog dana festivala, paralelno će se odvijati više različitih sjednica, seminara i radionica, čime se posjetiteljima omogućujući sloboda odabira područja i format koji najbolje odgovara njihovim potrebama. Radionice će ponuditi pravo iskustvo učenja, posebno usredotočeno na pomoć ljudima u komunikacijskoj industriji.

Informacije o tome kako biti dio Eurobest festivala možete naći na www.eurobest.com.