Kreativna tvornica agencije I TO NIJE SVE! seli se u Fabriku Zagreb – prostor budućnosti

Kreativnost je zarazna, širite je! – citat je Alberta Einsteina koji je kreativna agencija I TO NIJE SVE! prihvatila kao krilaticu pri izboru svog novog radnog prostora.

Prije nešto više od pola godine Alen Kekić, kreativni direktor i osnivač kreativne agencije I TO NIJE SVE! prvi puta je kročio u bivšu zgradu tvornice Heruc na Trešnjevci i nakon predstavljanja tada još projekta zvanog Fabrika Zagreb odmah je znao da je upravo takav koncept i prostor idealan za neophodno širenje kreativne agencije.

Tako je I TO NIJE SVE! postao prvi zakupac prostora Fabrike Zagreb na opće oduševljenje svih zaposlenih u agenciji koji su itekako svjesni onoga što Alen i dalje skromno ne voli priznati na glas: da su odavno izašli iz okvira male kreativne agencije i zakoračili u ‘veliku ligu’ s vrlo ozbiljnom referentnom listom klijenata. A projekt Fabrika Zagreb predstavlja sve ono što takva agencija treba – jedan od najmodernijih prostora u Zagrebu na četiri etaže uredskih prostora u izvornom industrijskom stilu s najsuvremenijom IT podrškom.

“Od prvog dana kažem da želim raditi s pametnim ljudima na pametnim projektima u pametnom prostoru, a prostor Fabrike će to sigurno postati i zato mi je jako drago da smo prostor prvi prepoznali i da smo baš mi prvi stanari. Ako bismo trebali pokazati prstom na prostor koji najbolje odražava karakter naše marketinške agencije, sigurno bismo pokazali na taj poslovni prostor. Pametno smo narasli, broj klijenata koji s nama žele raditi projekte se povećao i definitivno nam naših sadašnjih 150 m2 već dugo vremena nije dostatno”, kaže sa smiješkom na licu Kekić.

I TO NIJE SVE! kreativna agencija postoji 7 godina ali je već postala jedna od vodećih kretivnih agencija u Hrvatskoj s brojnim klijentima te internacionalno uspješno realiziranim projektima. U svom nimalo skromnom portfoliju pronaći će se strategije, kampanje i radovi za IKEA Hrvatska, BIPA, EVN, Philip Morrisa, INA, BASF s kojima imaju ugovore o poslovnoj suradnji već nekoliko godina te KWS s kojim isto to stvaraju na globalnoj razini.

Ubuduće će želje tih klijenata postajati stvarnost u novim “tvorničkim” uredima punim kreativne energije. Više informacija o agenciji potražite na:  www.itonijesve.com