Najiščekivaniji Dani u godini!

Cijele godine sastančite, brainstormate, proklinjete korporativne guidelinese i zdušno odbijate čitati newslettere? Odlično! Onda je sljedeća vijest kao naručena za vas!

2016 _ HURA Wallbaner 4342x2300_2Cijele godine sastančite, brainstormate, proklinjete korporativne guidelinese i zdušno odbijate čitati newslettere? Odlično! Onda je sljedeća vijest kao naručena za vas!

Ponosno vam predstavljamo jubilarno četvrto izdanje Dana komunikacija, nacionalnoga festivala oglašavanja. Ovogodišnji će festival biti održan od 14. do 17. travnja u već-svima-dobro-poznatom hotelu Lone, u prelijepom i nerijetko sunčanom Rovinju.

Uz domaću kreativnu oglašivačku kremu, ove će nas godine svojom prisutnošću počastiti plejada vrhunskih predavača: Yousef Tuqan Tuqan, jedan od najcjenjenijih digitalnih marketinških stručnjaka MENA regije, Tom Theys, potpredsjednik FCB-a, jedne od najvećih svjetskih oglašivačkih agencija te Dušan Drakalski, vrhunski kreativac s ovih prostora, osvajač dvaju Cannes Lionsa.

S današnjim danom otvorene su prijave za festivalske kotizacije i natjecanja IdejaX i Mixx. Ne zaboravite na posebne pakete kotizacija i smještaja za samo 2.311 kn*.

Ako vam je ovih par rečenica zagolicalo maštu, skoknite nawww.danikomunikacija.com i prijavite se što prije! Ako nije, svejedno skoknite na istu adresu – možda ćemo vas tamo uspjeti preobratiti.

* Cijena od 2.311 kn odnosi se na kotizaciju za članove HURA-e i IAB-a i rezervaciju 3 noćenja u dvokrevetnoj sobi, po osobi.