Otvorene su prijave za veliko natjecanje kreativnosti Golden Drum

U 2024. godini, međunarodni festival kreativnosti, Golden Drum, proslavit će 30. godišnjicu. Festival koji je više od tri desetljeća slavio i nagrađivao kreativnu izvrsnost u komunikacijama, oglašavanju i sličnim područjima otvara prijave za ovogodišnje natjecanje. Kreativna zajednica ponovno će se okupiti kako bi proslavila najbolje od najboljih, slušala i učila od najpopularnijih stručnjaka u industriji 9. i 10. listopada, u Grand Hotelu Bernardin u slovenskom Portorožu.

Golden Drum otvara prijave za sve radove koji su objavljeni ili implementirani po prvi put između 22. kolovoza 2023. i 21. kolovoza 2024. godine. Festival Golden Drum ove godine uvodi novost u natjecanje novom kategorijom B2B u skupini Creative Business Excellence, koja nudi nove prilike da pokažu svoj uspjeh u industriji koja se brzo mijenja. Kategorije u ovoj grupi obuhvaćaju niz inicijativa usmjerenih na B2B, poput rebrandinga B2B brenda i storytelling za B2B, a ostale novosti pronađite ovdje.

Svoje projekte možete prijaviti do 21. kolovoza 2024. godine, a projekti koji osvoje Grand Prix izravno ulaze u konkurenciju na natjecanju Immortal Awards. Sva pravila za prijavu na Golden Drum natjecanje pronađite u službenom pravilniku.

Kreativni talenti mlađi od 30 godina mogu se prijaviti na svjetsko natjecanje Young Drummers, za kojeg u prijavnom procesu moraju kreirati poster koji odgovara na zadani brief: You can’t spell Slovenia without love and that is why you must love it. Kotizacija iznosi 50 eura, a pobjednik dobiva besplatnu ulaznicu za festival i novčanu nagradu od 1000 eura. Svi natjecatelji koji uđu u uži izbor također dobivaju besplatnu ulaznicu za festival. Rok za prijavu je 9. rujna 2024. godine.

Više informacija možete pronaći na službenim stranicama.