Pitch Watch

Hrvatska udruga društava za tržišno komuniciranje (HURA), vodeća strukovna udruga koja okuplja neke od najnagrađivanijih i najkvalitetnijih agencija (60) u Hrvatskoj, priključila se VoxCommu – novoj globalnoj inicijativi koja okuplja agencije i društva iz čak 36 zemalja. Članstvom u VoxCommu usluga Pitch Watch kroz HURA-u je postala dostupna svim akterima na lokalnom tržištua služi za zaštitu agencija i oglašivača u natječajnom procesu.

HURA ovom uslugom nudi globalnu zaštitu svojim članovima, a uređenje tržišta diže na novi nivo – sve uz priliku za rast poslovanja i investiciju u komunikaciju prema visokim međunarodnim standardima. Članovi HURA-e imaju snažan glas, a svojim klijentima nude vrhunsku vrijednost i savjetovanje koje struka već godinama prepoznaje.

Pitch Watch omogućava siguran prostor za razgovor o dobrim i lošim praksama prilikom provođenja natječajaa pokrenut je kako bi se pomoglo riješiti dugogodišnje zabrinutosti agencija iz cijelog svijeta, koje VoxComm sada globalno podržava.

Smjerenice za kvalitetnu provedbu natječaja koji oglašivačima omogućavaju da dobiju najbolja rješenja i vrhunsku uslugu već dugi niz godina preporučuju standarde i važne dobre prakse pri izboru agencije za suradnju. Besplatno su dostupne na stranicama HURA-e, a pronađite ih na poveznici.

Nepravilnosti prilikom provedbe natječaja članovi HURA-e mogu prijaviti na adresu [email protected].