Agencija rinzol traži Social Media Specialista!

Agencija rinzol u potrazi je za Social Media Specialistom, a u nastavku prenosimo njihove uvjete i način prijave!

Stručnjak si za promociju brandova, proizvoda i usluga putem digitalnih kanala. Glavni ciljevi su ti rad na imidžu agencije i unapređivanje poslovanja, a osnovni kanali komunikacije društvene mreže? Onda tražimo upravo tebe!

Ako društvene mreže Facebook, Instagram, TikTok, Youtube i LinkedIn imaš u malom prstu i spreman si za nove izazove, vrijeme je da zakoračiš u agenciju rinzol! Pokaži nam kako kreiraš i provodiš aktivnosti na društvenim mrežama, brinući pritom o rastu broja pratitelja, njihovom angažmanu u okviru kanala komunikacije, te kako širiš utjecaj branda, osiguravaš kvalitetu komunikacije i povećavaš prodaju proizvoda.

Što očekujemo od tebe?

– Kreiranje online strategije – kreiranje dugoročnog plana definiranog ciljevima branda.

– Određivanje plana društvenih aktivnosti – Koliko često treba objavljivati sadržaj i na koji način se komunicira s pratiteljima? Način pristupa je vrlo važan jer različite ciljne grupe zahtijevaju različit pristup.

– Osmišljavanje promotivnih kampanja – U okviru marketinškog plana planiraju se i posebne kampanje koje zahtijevaju više resursa. To je obično suradnja s drugim tvrtkama te poznatim osobama tj. influencerima koji dijele vrijednosti branda.

– Utjecaj na povećanje prodaje i brand awareness branda

– Izrada izvještaja za Social Media aktivnosti – Osmišljene aktivnosti izazivaju reakciju publike. Od kvalitete komunikacije zavisi hoće li korisnici društvenih mreža pozitivno reagirati. Sve reakcije su izuzetno važne jer govore o generalnom raspoloženju prema brendu. U idealnim okolnostima, objave na mrežama će animirati stare pratitelje i privući nove, što će utjecati na rast vrijednosti branda.

Javi nam se na [email protected]! Čekamo te!