Ako imaš status apsolventa i bogat vokabular, javi se HURA-i!

Apsolvent/ica si kroatistike ili kroatologije, uskoro završavaš fakultet, zanima te svijet komunikacijske industrije, želiš prikupiti dragocjena znanja te steći nezaboravna iskustva? Širimo svoj tim; pridruži nam se!

San ti je izbrusiti svoje spisateljske vještine i ovladati raznolikim tekstualnim formama, a u slobodno vrijeme pomoću znanja stečenih na studijima kroatistike ili kroatologije prijateljima lektoriraš seminarske radove i tražiš tipfelere (tj. zatipke) u medijskim naslovima? Prijavi se i sudjeluj u stvaranju raznolikih sadržaja za svakodnevne aktivnosti udruge HURA – od festivala Dani komunikacija do radionica HOWtoWOW, strukovnih natjecanja kao što su Effie, IdejaX, Mixx, Young Lions te BalCannes i drugih edukativnih aktivnosti.

Ako si proaktivna osoba željna novih znanja, brzo učiš i želiš postati dijelom komunikacijske industrije, HURA će ti pomoći da razviješ svoje potencijale, stvoriš kontakte i otvoriš si vrata u dinamični svijet komunikacija. Nudimo ti pozitivnu atmosferu u svom uredu u Zagrebu i svakodnevne prilike za rast i razvoj. Iskustvo rada na sličnim poslovima poželjno je, ali nije neophodno.

Uvjet je da imaš manje od 30 godina te da nemaš više od 12 mjeseci staža u struci u kojoj se obrazuješ. Nakon završetka studija nudimo mogućnost zapošljavanja preko mjere Stručno osposobljavanje za rad bez zasnivanja radnog odnosa.

Čekamo te! Prijavi se do 10. kolovoza 2019. slanjem životopisa i motivacijskog pisma na [email protected].

 

O HURA-i:

Hrvatska udruga društava za tržišno komuniciranje vodeća je strukovna udruga u sektoru tržišnih komunikacija u Hrvatskoj. Članovi HURA-e neke su od najboljih i najnagrađivanijih domaćih agencija. HURA! organizira nacionalni festival tržišnog komuniciranja Dane komunikacija s pripadajućim natjecanjima Effie, IdejaX i Young Lions, marketinšku akademiju HOWtoWOW, regionalnu reviju reklamnih agencija BalCannes i mnoge druge projekte. Bori se za poboljšanje tržišnih uvjeta i napredak čitave industrije, što uključuje lobističke aktivnosti, pregovaranje sa zakonodavcem, promociju struke, brojna istraživanja i statistike u industriji, savjetovanje i drugo. Izvan granica djeluje u sklopu EACA-e (Europskog udruženja agencija za tržišno komuniciranje) te kao ekskluzivni predstavnik organizacija Cannes Lions i Effie Worldwide za Hrvatsku.